The Good Life

MYE har skjedd siden sist jeg ga lyd fra meg her. Livet har virkelig begynt å ta form igjen og året som gikk blir mer og mer fjernt. 

26.2 var jeg på min 2.kontroll på UNN i Tromsø. Alt så flott ut og legen var svært fornøyd med fremgangen. Lungene mine var fine og blodverdiene var så smått stigende (tross at de fortsatt ligger på 1/5 av normalverdi). Må innrømme at jeg var både stresset og nervøs før kontrollen. Dette fordi kreftlegene i Oslo hadde sett "små korn" i lungene mine i november.. Og de kunne ikke si hva det var, bare at vi måtte holde øye med det.. De var nå borte! 

Jeg har også rukket å bli et år eldre siden sist. Noe som denne gangen ble feiret med kjente og kjære, ellevill jubel og knallform!! På dagen i fjor lovet jeg meg selv at neste bursdag skulle bli super, siden jeg på daværende tidspunkt lå på 4-mannsrom og fikk min 2.cellegiftkur på UNN.  


Bursdagsfeiring 2013..


Bursdagfeiring 2014!!!

Rett etter en særdeles vellykket bursdagsfeiring, dro jeg på 3-ukers rehabiliteringsopphold på Kysthostpitalet i Stavern. Sist gang jeg var der, i desember 2013, var formen svært dårlig ettersom jeg nettopp hadde avsluttet behandlingen med høydosecellegift. Denne gangen derimot, var energien på topp!


 

I løpet av de tre ukene, som var fylt med solskinnsdager (savnet ikke regn og sludd nordpå da akkurat), fikk jeg prøvd ut mange ulike aktiviteter. Det ble mer klatring og svømming, som jeg fikk prøvd litt ut sist gang jeg var der. Nå ble det 1000m bryst, noe som var en oppgradring fra de 50m som jeg klarte i desember! Det ble klatring i vegg med heng, etter løyper og farger, og denne gangen UTEN fatle!

En aktivitet som virkelig gjorde oppholdet fantastisk, var da jeg og idrettspedagogen tok en spontantur med kajakker langs kysten. Rett før jeg ble amputert i fjor, ble jeg lovet at til neste år skulle jeg få padle kajakk igjen! De ordene satt seg godt fast i bakhode, og ENDELIG fikk jeg oppfylt det ønsket! Det var helt vidunderlig å sitte med solen i ansiktet, hav på alle kanter og en enorm mestringsfølelse!  Reiste hjem fra Stavern tordag 10.4. En natt hjemme, så rett til Tromsø i ny leieleilighet!! Helt herlig å endelig få være selvstendig igjen, noe som bør være en selvfølge når man har rukket blitt 28 år. Lørdag 12.4 feiret vi pappa's bursdag på resturant. Da maten ble servert, så jeg at det lå en konvolutt under bestikket mitt. I brevet sto det: "Margrethe: Gratulerer med din første leilighet"! Tårene trillet i gledesrus over å endelig eie egen leilighet!! Gjett om jeg ble overrasket!! Så da ble det innflytting og oppsigelse på samme dag av leieleiligheten!

Nå er det eksamenslesing og trening som opptar mesteparten av tiden min, noe som jeg trives godt med. Gulrota er at etter de to siste eksamene den 22.mai, er det innflytting i ny leilighet!  Hva som skjer videre, vil tiden vise..

Min trofaste, lille Theo ble med meg på flyttelasset til Tromsø. Han hilser så mye!
 

Til slutt vil jeg dele en liten video som ble gjort av avisa Nordlys her i Tromsø i mars, i forbindelse med Krafttak mot Kreft:

(klikk på bildet, videoen finner du nederst på siden) 
 Ha en fin vår så lenge! 

 

 

 

2 kommentarer

Lissi

11.05.2014 kl.23:11

Verdens beste Maggedutt!! <3

Sara

15.09.2014 kl.18:26

Hei Margrethe.

Hvordan står det til med deg? Følger stadig med på bloggen din, men nå har det vært stille så lenge. Blir bekymret for deg <3

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits