Treningsglede

Det sies at tiden flyr når man har det gøy. Det er noe jeg må si meg enig i! Den siste tiden har virkelig flydd. Siden jeg våget meg inn på treningssenteret for første gang på over et år, 3. juledag i fjor, har det skjedd MYE! Motivasjonen til å komme seg i form igjen er på topp og energien er bedre enn på lenge selv om immunforsvaret er uforandret. 


 

Både styrke og kondisjon har kommet seg merkbart på disse 6 ukene. Det er en befriende følelse å kunne springe både 4x4-intervall og geriljakardio igjen, når jeg vet at for bare noen måneder siden lå jeg på radiumhospitalet og kjempet! Det gir meg en enorm treningsglede!


 

Min amputerte høyreside har også vist store fremskritt. Selv om jeg verken kan rotere eller løfte armen, trener jeg både nedtrekk, chins og svømmer bryst, crawl og rygg!! Igjen: ALT ER MULIG! 

Jeg bøyer meg i støvet for onkologene, kirurgene og fysioterapautene som har hjulpet meg hit jeg er idag. Og at de overbeviste meg om at resultatet ville bli bra, bare jeg ga det tid. I min fortvilelse i fjor, trodde jeg verken på at resultatet ville bli bra eller at armen ville fungere.. jeg så for meg en tung hverdag med mye isolasjon og mange hjelpemidler. Men neida!! Det eneste hjelpemidlet jeg har brukt hittil, er et spesiallaget fatle fra Aktiv Ortopedi.

 

Tross et SVÆRT dårlig immunforsvar, lever jeg som normalt. Jeg tar ingen unødvendige sjanser, men jeg tillater meg selv å trene, svømme, reise kollektivt og å gi mange, gode klemmer. Det kan ingen ta fra meg!  

Og det spirer og gror.. På 4 uker har det endelig begynt å skje ting på eggeskallen. Babydunet har begynt å vise seg. Snart er det ikke lenge til jeg kan rocke en fresh og kort frisyre!  

7 kommentarer

14.02.2014 kl.09:29

kjenner deg ikkje , men syns du er tøff :) Eg heie på deg, stå på vakre du :)

Nina

15.02.2014 kl.23:18

Så godt å høre!:)

Marianne Bergan

17.02.2014 kl.00:42

Aaah jeg blir så glad av å lese dette:D Du er så sterk og flink, og ikke minst inspirerende. Stå på videre, jeg kommer etter... :)

raymond

17.02.2014 kl.14:02

Fantastisk å lese at det går rett vei og må få si at du ser smashing ut ;-)

Lykke til videre!

Ulla

17.02.2014 kl.14:03

Fantastisk😀😀

Monica

17.02.2014 kl.16:26

Du har vært i tankene mine i det siste, og jeg har lurt hvordan hverdagen din er nå og jammen var det ikke ny, inspererende lesning om deg på bloggen din! Så fantastisk å lese om treningsgleden og de andre fremskrittene du gjør! Masse lykke til med fortsettelsen! God klem fra "fanklubben" din i Bardu! :o)

Kristin Hanssen

18.02.2014 kl.08:52

Hærlig!! Så godt å høre at du både trener og er i fin form :-) Du er en stor inspirasjon!!! Lykke til videre :-)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits