Bryllupsdag

Var fantastisk å komme hjem til denne lille Theoballen! Aldri sett så mye gjensynsglede før!! Han har ikke latt meg gå ut av syne siden.

Gratulerer så mye til mamma og pappa på deres bryllupsdag idag, på selveste lillejulaften! 33 år! Hurra for dere to! Dere er fantastiske!

Fått ordent meg handicapkort også! Kommer godt med i en travel juletid! Vipper og bryn har endelig begynt å vokse for fult!! Ser nogenlunde normal ut igjen gitt!!

Fikk til en liten treningsøkt på lørdagen. Intervaller på mølla og styrkeøvelser på ryggen! Utrolig digg å kjenne endorfiner! Første treningsbilde på nesten et år.. Blitt litt tynn, så nå skal det feites i jula!

Var på hyggelig lillejulaftensbesøk hos de beste vennene! Godt å se kjente og kjære igjen. Nå har juleroen senket seg, Theo har fått på seg julesløyfen og det gledes til enda en herlig jul med familie og venner! ..og flere gode minner!!

Håper alle der ute får en fortreffelig jul og et fantastisk nyttår!

4 kommentarer

Randi

26.12.2013 kl.11:15

God jul:) imponert over deg!

Bente

26.12.2013 kl.21:29

Hei :) ønsker deg en superfin jul! Artig å lese at det går så bra med deg :)

Anette

27.12.2013 kl.16:02

Ønsker deg og dine en fortreffelig jul :) Flott at det går fint med deg :)

Kari

28.12.2013 kl.20:16

Nyt dagene og livet! Det fortjener du!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits