Life in Rehab


Nå har jeg vært i Stavern i to uker. Må si det er virkelig vakkert her, tross lite julestemning. Utsikten fra senteret minner mer om sensommer enn vinter! 

Dagene består av ulike aktiviteter, mat, flere aktiviteter og mer mat. Jeg har funnet ut at jeg kan svømme bryst, tross at jeg ikke klarer løfte høyrearmen mer enn 20 grader ut fra kroppen fremover!! Jeg kan klatre med armen i fatle. Jeg kan fortsatt spille badminton og basket, men da kun med venstre arm.

Det er godt å kjenne mestring igjen, når man er blitt fratatt så mye..

 

Ettersom kroppen tåler lite etter hard cellegiftbehandling, får jeg "ønskekost" på senteret. Matkunst!! Det går mye i egg, fisk, kjøtt og grønnsaker. Et typisk lavkarbokosthold med andre ord. Kroppen har respondert bra, og migrenen har holdt seg borte.

I et forsøk på å finne julestemningen, måtte jeg lage litt pynt. De har en håndverksavdeling her, hvor jeg tilbringer mye tid på ettermiddagen. Lager julegaver, med lydbok på øret. 

Håper på å få komme hit på sommeren. Havet er så fristende!  

Torsdag 19.12 drar jeg hjemover igjen. Savner Theo så enormt mye!! Men før det, skal jeg nyte de siste dagene med trening, sol og varme! 

2 kommentarer

Kari

16.12.2013 kl.07:09

God jul til deg!

Anette

17.12.2013 kl.20:48

Supert at du kjenner mestring! Riktig god jul til deg og dine :)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits