They tried to make me go to rehab..

..I said yes, yes, yes! God første søndag i advent trofaste lesere! Imorgen er det på tide med litt rehab på meg. Det vil si; rehabilitering på Kysthostpitalet i Stavern. Der blir jeg hele adventstiden. Er spent!

 

Siden sist har jeg vært tilbake på Radiumhospitalet i Oslo for min første kontroll. Var nesten godt å komme tilbake dit, trygt på en måte. Det var jo mitt andre hjem, dette året. Var mer på sykehuset enn jeg var hjemme.   


På Radiumhospitalet var det fulle dager med undersøkelser fra mandag til onsdag, før jeg fikk dra hjem igjen til babyen min, Theo. Ble gjennsynsglede der i gården kan man si! Ble mye stikking, radioaktivt stoff, scanning, og røntgen i Oslo.. øm i blodårene og ør i hode til slutt.. Fikk allikevel tid til både koselige besøk og god mat i godt selskap!

 

MR-undersøkelsen var fin, hjerte og nyrefunksjon var veldig bra, tross høydosebehandlingen (jippi!), mens på CT av lungene kunne legene se noen små korn.. Det er vanskelig å si hva dette kan være, men jeg velger å ha en positiv innstilling! De skal holde øye med lungene mine, og gjennomføre kontroller ofte. 

Blodverdiene er så smått stigende. ENDELIG!! Men fortsatt ikke noe å skryte av. Det synker i hvertfall ikke. Da er jeg førnøyd! Litt vipper og bryn har jeg også fått!! Det gjorde godt for speilbildet. Men håret på hode lar vente på seg.. da blir jeg "Miss Eggeskalle" denne julen.

Siden jeg kom hjem har også energien og matlysten blitt bedre. Har blitt noen gode, hjemmelagde måltider i det siste som mousakka, kyllingbuger, Thaisuppe, proteinvaffler og peppernøtter for å nevne noen. Alt er lavkarbo, sukkerfritt og glutenfritt. Det viser seg å være det eneste som funker mot migrenen min. Anbefales å prøve om du sliter med hyppige migreneanfall!

 

 

 

 

 Akkurat nå sitter jeg i sofakroken hjemme, med Theo ved siden av meg (som storkoser seg med sitt nye hundebein), snøen faller stille ned ute og julestemningen er virkelig til å ta og føle på! Nå må jeg pakke kofferten før jeg venter nesa sørover i morgen tidlig. Skal komme med oppdateringer fra rehaben i Stavern også.

Ha en herlig søndag så lenge! 

4 kommentarer

Ingeborg

01.12.2013 kl.20:48

FLott å høre at alt er bra med deg! Har fulgt bloggen din siden i vår og alltid like spent på neste innlegg. Du får meg virkelig til å se livet i et annet perspektiv! Lykke til videre og god advent! :)

Kari

03.12.2013 kl.18:19

Lykke til på rehab!!

Anette

03.12.2013 kl.19:25

Lykke til på rehabilitering :)

Var koselig med oppdatering fra deg igjen :)

Ønsker deg en super adventstid og positiv energi oversendes til deg :)

Berit

04.12.2013 kl.20:43

Så godt å høre at du har det rimelig greit for tiden :) Det gleder mitt hjerte :) Ønsker deg en fin advent, og klæm fra Kåfjord <3

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits