Snart på egne bein igjen!?

Tusen takk for gode migrenetips! Har ikke hatt migrene siden sist innlegg (bank i bordet!!). Jeg har prøvd å legge om kostholdet litt, sove mer og stresse mindre. Det fungerer bra så langt! 

Formen har faktisk begynt å stige merkbart de siste dagene. Det gjør ikke lengre vondt å gå i trappa, mat smaker godt og jeg har tilogmed gått turer med Theo FØR frokost og trent styrke på bein!! Helt fantastisk å kjenne litt stølhet etter trening og ikke etter cellegift. 

Lengselen etter å ha sitt eget krypinn har kommet snikende, slik jeg hadde før jeg ble syk.. Jeg måtte bo hjemme mens behandlingen pågikk og en stund etter. Men det er ikke meningen at man skal bo hjemme når man snart er 28 år, og jeg er nå klar for å starte livet på nytt!! 

Jeg drømmer om et lite hjem til meg og Theo hvor vi kan nyte rolige dager og dra oftere på besøk til kjente og kjære. Her på lille Finnsnes er det få kjente, bortsett fra mor, far og lillebror. Det er i Tromsø jeg har de fleste jeg savner.

Dette blir dermed en liten annonse, hvor jeg søker etter en leilighet i Tromsø som jeg og Theo kan leie fra nyttår.

Vet du om en fin, liten leilighet i Tromsø som jeg kan kalle mitt nye hjem på nyåret, så rop ut!!  

Og om det ikke kommer frem i denne bloggen, så er jeg svært rolig, ryddig og røyker ikke. Jeg er også en sikker betaler og skal tilbake i jobb som Personlig Trener så snart kroppen tillater det . 

Kontakt meg gjerne her, eller på mail: Margrethe86@gmail.com  

4 kommentarer

Kari

08.11.2013 kl.07:05

WOW!! Så kjekt å lese. Lykke til med søk etter ny bolig.

Hanne

08.11.2013 kl.23:00

Veit ikje om nåkka, men HURRA førr støle bein og bedre smakssans! Alle de små ting :) Lykke til me boligjakta :)

Anonym

10.11.2013 kl.09:57

http://www.enklereliv.no/akupressurboyle-mot-hodepine.html?utm_source=facebook&utm_medium=acufriend&utm_campaign=face_acufriend

Morten

12.11.2013 kl.19:42

God kveld! Vi ønsker å kommet i kontakt med administratoren bak denne siden. Kan eieren vennligst sende meg et tilbud på reklameplass på denne bloggen? Min email er: morten @ kasinonett.com

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits