En ny dag

Lite har skjedd disse to første ukene hjemme etter siste kreftbehandling. Kort oppsummert; spist godt, sovet mye og slappet mye av foran tv'en med Theo på fanget. 

Energien har virkelig gjemt seg godt.. Knær og ankler blir raskt vonde etter for mye gåing (!!!), så da blir det enda mer avslapning og svært lite bevegelse.

Tankene rundt denne åtte måneders transformasjonen slår meg ofte i disse dager. Det føles ikke som om det var lenge siden jeg sprang intervaller, kjørte tunge treningsøkter og var både student og personlig trener.. Og nå, kort tid etter, er jeg halvveis sengeliggende, sykemeldt, nyter de få timene med en tanke energi, gruer meg til å gå i trapper pga. smerter i ledd og nedbrutt muskulatur.. Lista er lang.

Klart jeg blir rastløs.. Men det er virkelig nå jeg lærer å nyte, ikke bare de små øyeblikk i livet, men de bittebitte små øyeblikkene. Som når Theo blir så glad for å se meg at han gjør sin lille dans og tisser på seg. Som når sola skinner i trøtte øyne, en iskald, men ny morgen. Som når maten smaker litt bedre enn dagen før. Som når jeg klarer å gå opp hele trappa uten å måtte ta pauser. Som når blodplatene har steget med noen få prosenter, selv om resten av verdiene har falt. 

Jeg har verken vært på besøk eller hatt besøk siden jeg kom hjem.. Har jeg savnet det? Både ja og nei. Jeg er alt for sliten til å ha lange besøk og er redd for smitte pga. immunforsvaret mitt, som er på ca 1/4 av normale verdier. Men jeg savner de gode samtalene og nærværet. Men jeg vet det kommer, og jeg gleder meg! Imellomtiden holder Theo meg med godt selskap! 5 kommentarer

Randi

23.10.2013 kl.17:25

Godt å høre at du har det greit:) go bedring fortsatt:)

Kari

23.10.2013 kl.18:29

Viktig å nyte og leve i øyeblikket.

Hansine

23.10.2013 kl.23:06

Kjenner ikke deg, men godt å høre at det går bedre, og at du koser deg med din "lille" venn. Varme tanka, store klæmma oversendes.

Hanne

24.10.2013 kl.09:07

Dere har vist fått snø!! <3 Det virker så koselig med en liten valp i disse tider. Håper energien din fortsetter å stige, slik at du kan gå lengere og lengere turer :)

mitthjerterom2

06.11.2013 kl.23:08

Ja man må nyte livet..ønsker deg gode dager og lykke til videre :)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits