1. uka hjemme

I en uke har jeg vært hjemme nå. I en uke har jeg lagt meg kl 20:00 hver kveld og våknet 12 timer senere, men ikke uthvilt.. I en uke har jeg spist det jeg har hatt lyst på, men uten god appetitt og uten smakssans.. Energien er fortsatt sporløst forsvunnet og kroppen verker overalt..

Dagens blodprøver stemte også overens med hvordan jeg føler meg.. Verdiene var langt nede. De har sunket en god del på en uke, så det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg fremover..

Ellers så bruker jeg den lille energien jeg har til å kose meg med Theo! Snøen kom idag, noe som Theo elsket! Etter litt ellevill leking i nysnøen, ble lille Theo forvandlet til en eneste haug med snøballer. Dermed ble det en liten stuss av barten og småfotan. Han er jo nesten ikke til å kjenne igjen, men like sjarmerende!

Planene fremover nå er og så smått prøve å trene litt igjen, slik at trappa ikke lengre blir en kamp. Så blir det litt fysioterapi fremover og forhåpentligvis litt lengre turer ute om knærne tillater det. Lengste turen hittil var på 15 minutter rundt nabolaget.. Virkelig på bunn.. Men da kan det bare gå en vei: Oppover!!

2 kommentarer

Malene Larsen

15.10.2013 kl.22:05

Såååååå søt!! :D

Er det allerede kommet snø i Finnsnes? :P Eg og vil ha snø!

Må kose deg masse denne uken! Sender masse klemmer <3

Kari

17.10.2013 kl.20:20

Kreftene kommer nok. Heier på deg

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits