Et trinn opp, to trinn nedVåkna idag med kraftig migrene!! Fikk så vidt opp øynene, ettersom hele venstresiden av hode skrek av smerte! Med smale øyne tvang jeg i meg frokost, før blodprøvetaking på Radiumhospitalet. Fikk en seng å ligge i, mens de tok prøvene. Håpet på at de smertestillende tablettene jeg fikk funket, men rett etter blodprøvene kom migrenekvalmen!! Rakk å røske til meg spyposen før magen vrengte seg gang på gang.. Det var den frokosten og de tablettene.. Klarte sove litt etter det, og migrenen gikk et par hakk tilbake. Tuslet tilbake til hotelle for å prøve lykken igjen me litt lunsj. Gikk greit, bortsett fra ødelagt smakssans. Dagen har ellers blitt tilbragt i senga. Enormt slapp og sliten idag.. Kjennes ut som knærne og anklene mine sprang maraton i går! Imorgen blir det tidlig opp, blodplateoverføring og operasjon. Skal endelig få fjerne den ledninga som har forsynt kroppen min med diverse flytende medisiner de siste måneden! Gleder meg!

3 kommentarer

Berit

07.10.2013 kl.22:54

Håper det gikk bra med fjerninga av "ledninga" idag! E sååå glad på dine vegne at det ser ut til å gå bra med deg, endelig, etter så lang og hard kamp!

Forresten, en veldig fin reportasje i Nordlys på lørdag! Du såg så fresh og fin ut på bildan :)

Go klæm og fortsatt god bedring til deg!

Anette

08.10.2013 kl.08:14

Æ leste den flotte reportasjen om dæ i Nordlys :) Ønske dæ all mulig hell og lykke videre på vegen! Du har en vilje av stål ! Stå på!

Kari

08.10.2013 kl.21:49

Du må telle de positive opplevelsene. Det er beinhard jobb. Har vært bortreist. Fint å se at noe kan tas vekk selv om kroppen ikke "harmonerer" ennå. Heier fremdeles!!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits