Beæret

Første dag med frihet har gått slag i slag. Og nå føles det som om tiden har fått rakettfart igjen! Fikk enda et flagg idag, av mine kjære kusine. Selv om hun har jobb og barn har hun alltid stilt opp med mat og selslap på Radiumhospitalet. Og selv på hennes egen bursdag kommer hun for å gratulere meg. Gratulerer med dagen Anita!! :-)

Rett etter frokost ringte telefonen.. Avisa Nordlys! I vår skrev de en artikkel om meg i Tromsø, om krefttypen og behandlingsforløpet. Effektive som de er, hadde de nå fått med seg det glade budskapet i går! Dermed ble det telefonintervju og bildetaking på ettermiddagen. 

Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle bli intervjuet og tatt bilde av, rett etter endt høydosebehandling.. Mens jeg er på mitt aller svakeste! Men jeg er glad og beæret over at de tar seg tid til det. For budskapet jeg vil formidle er svært viktig! 

Jeg vil dele min historie på godt og vondt. La de som vil, få et innblikk i hvordan det er å gå fra å være ung, sterk og frisk til å bli alvorlig syk kreftpasient. Jeg føler meg mindre alene når jeg får dele erfaringene. Nedturene blir lettere å takle, og oppturene blir enda bedre! 

Man må være sterkt både fysisk og psykisk for å komme seg igjennom noe slikt. Om man er åpen og deler opplevelser er man aldri alene. Å være alene med kreften ville vært for tungt! Jeg er så utrolig takknemlig for all støtte jeg har fått i løpet av denne tiden, både fra kjente og ukjente! At en du aldri har møtt, gråter for deg, er virkelig rørende!! Å vite at det er mange som heier på meg, gir meg styrke og pågangsmot!! Tusen takk til alle som har hjulpet meg igjennom dette på ulike måter! Jeg er evig takknemlig.

Akkurat nå er jeg på pasienthotellet. Føler meg mer som en turist enn en pasient. Det gjør godt for psyken! Beina er svært slitne idag.. Ettersom det har vært en enorm økning i energiforbruk de siste to dagene. Å gå fra å kun ligge i senga i 3 uker, til å gå frem og tilbake og i trapper, kjennes godt på kroppen.. 

Merker jeg er utålmodig på å komme i gang med treninga.. Man skulle tro at etter 8 måneder med tålmodighetstrening, så skulle jeg være den mest tålmodige personen på jord.. Men nei.. Jeg tror man får tildelt en viss mengde tålmodighet fra fødselen av, som brukes opp etterhvert..

7 kommentarer

Hege

04.10.2013 kl.19:48

...syns du ER i gang med treninga jeg<3

Randi

04.10.2013 kl.20:01

Du ser sååå bra ut!! Ha en fin fin helg😊

Helene

04.10.2013 kl.21:36

Så nydeli vakker du e!!

Løkka tell vidre <3

kari

04.10.2013 kl.22:13

Så fantastisk kjekt.Du ER tøff du!

Sara

05.10.2013 kl.14:26

Hurra for deg! Og gratulerer så mye med friheten igjen! Du har kjempet hardt, og vunnet en hard kamp. Det gleder meg å se fremgangen, og vil følge spent med i fremtiden, akurat som jeg har fulgt denne tunge veien du til nå har gått.

Masse lykke til du vakre vesen :)

Marit Berggård

05.10.2013 kl.17:47

Gratulere så masse nydelige frøken!!! <3

Lissi

06.10.2013 kl.00:14

Vakre snuppa mi! :-*

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits