Dag 24 - Den som venter på noe godt.. må vente i evigheter!!

Ingen julaften idag.. Verdiene står bom stille på 0,1! Skal jeg noen gang få slippe ut av dette rommet?!? Siden alt går i saktefilm, fikk jeg en sprøyte idag som skal forhåpentligvis gi immunforsvaret et lite kick! Blir særdeles spennende imorgen.. Ettersom det er bestilt en operasjon til meg på fredag, for å fjerne min utlagte blodåre i halsen! Vil mer en noe annet bli kvitt den ledninga, som ligger å gnisser på kragebeinet!

Superkjedelig dag.. Er konstant sulten, men ingenting smaker som det pleier.. Blir kvalm av alt!! Morsomme serier er ikke lengre morsomme. Å dusje er ikke lengre avslappende, men råtungt og stressende. Er konstant trøtt, men klarer ikke sove. Vil ut herifra, hjem, men får ikke dra. 

Når skal jeg få friheten min tilbake??

4 kommentarer

Anette

03.10.2013 kl.11:00

Stå på videre!! Selv i den mørkeste tunnel, kan man skimte lys :) Æ sende dæ tonnevis med positiv energi og ønske dæ alt mulig hell og lykke :) Skjønne at du e lei, men du e snart i mål!

kari

03.10.2013 kl.21:00

Forstår deg.Stå på!!!

Randi

03.10.2013 kl.21:11

Skjønner deg godt, håper så på at du har bedre resultater idag! Krysser fingrene for positivt blogg innlegg neste gang jeg er her inne! Stå på, heier på deg👍

alizaab.blogg.no

04.10.2013 kl.12:54

Hei:)

Fin blogg!

Kommentere min.

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits