Dag 23 - Tikk...... Takk......

Ble ikke flaggdag i dag heller.. Akkurat samme blodprøveresultat som i går.. 0,1. Kjenner det blir tyngre og tyngre å få dagene til å gå.. Timene går saktere og saktere.. Til alle dere som sier at tiden flyr, eller at døgnet ikke har nok timer: PRØV Å LIGGE PÅ ISOLAT I NOEN UKER!!

Vær gla dere har noe å fylle tiden med. Tiden flyr når man har det gøy, ikke sant?! Well guess what?! Isolat er IKKE gøy!!!

Ææhhh.. Ok, tror alle er klar over at jeg er en smule irritert nå, siden jeg har gått på veggen 2-3 ganger allerede!

Tro det eller ei, så var det noen lysglimt på en svært monoton dag. Jeg går ikke lengre på antibiotika!!! Og stativet er koblet fra meg!!! Noe som betyr: ikke mer piping konstant hele døgnet!!! Så god natt!!

2 kommentarer

Kusine Lise

01.10.2013 kl.21:55

God natt, kjære Margrethe. Håper du har gode drømmer. Hold,hold,hold ut! Snart skjer det noe. Krysser fingrene for deg.. Prøv å holde positiviteten oppe liiiiiitt til. stor klem fra kusina di Lise:))))

kari

02.10.2013 kl.19:26

Tøffe tider. Ikke vanskelig å skjønne frustrasjonen.Men ikke gi opp.Heia deg!!!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits