Dag 22 - Tålmodighetsprøve: Level 100

Tili opp, blodprøver, frokost, dusj, ut på gangen å ligge i seng bak forheng(!!!!), men rommet ble vasket ned, flere blodprøver, vente spent på prøvesvar og kanskje flagg.. Men NEEEEIDA!!! Fortsatt 0,1 idag!!! What?!?! Nå er det like før det lille jeg har igjen av tålmodighet siden februar, fordufter!!

Juleaften kunne aldri komme raskt nok når man var barn, men den 24 var den alltid der. Nå er julen utsatt på ubestemt tid - Den følelsen!! Du kan ikke vente til du skal ha ferie om to uker, etter en slitsom periode på jobb, men så kommanderer sjefen deg til å jobbe ut i ferien - Den følelsen!! Get it!?!?

Det stakkars eselet fikk aldri tak i gulerota.. Klikk sa det, så havna han på mentalsykehus!

For å tvinge tankene vekk fra virkeligheten ble det et tonn me serier, filmer og bildemimring. Hjalp bra, inntil filmen var slutt og hode slitent.. 

Imorgen er det 1. oktober.. Hadde vært en fin dato å flagge på det, ikke sant? 

5 kommentarer

Liselotte

30.09.2013 kl.20:41

Kjære søteste, fineste og beste Margrethe !

Hvis det bynn og bli lite med tolmodighet, så send æ litt ekstra til dæ :)

send også en stoooor og varm Staminaklem ! <3

Randi

30.09.2013 kl.21:38

Krysser fingrene for flagg imorgen!!!! Stå på du er knall tøff:)

Tante Torunn

30.09.2013 kl.21:53

Kjære vennen!

Slemme tanta di smile litt fornøyd når du skjennes..... Ikke fordi æ e gla for at du nesten går på veggen.. Neida, æ tenke at du bynne å komme dæ, at kampviljen og energien sprenge på:-D! Og ingen ting gjør mæ gladere enn det!

Kjære Magrethe-mora, hold nu bare ut.. Tenk på at det e kald og rått ute nu om høsten, kaldt drag i lufta sjøl om sola skinne, vi stresse rundt i livan våres og tenke på alt vi ska rekke, skuldran blir høye også videre... Plutselig e du tilbake der, men før det ska du bli skikkelig restituert! Kanskje du til og med tenke tilbake og smile mens du lure på ka du stressa med...?

Fortsatt god bedring! Veldig glad i dæ, snuppa:-*

Varme klemma.

kristinefargerik

30.09.2013 kl.22:23

Enig med mamma, ho vet best så det e bare å høre på ho :*

Vi kan flagge i mårn uansett vi, bare fordi du e duuu <3

Kari

01.10.2013 kl.19:41

Heier fortsatt. Skjønner godt utålmodigheten. Den må vel også være et tegn på at noe krefter har du i alle fall.

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits