Dag 21 - 0,1

Trodde aldri jeg skulle bli så glad for et så lite tall!! Mine små immunforsvarceller eksisterer!! De er i blodet og de øker i antall, sakte men sikkert. De må være 0,3 før jeg får lov å bevege meg utenfor disse veggene. Når blir det da? Imorgen?!? I overmorgen?!? Spennende.. 

Dagen har ellers vært KJEDELIG!!! Sett alt for mange serier, surfet alt for mye på nett, spist masse, drukket masse, vært irritabel og trøtt.. Fordi jeg er ENDA mer lei enn i går!! Rart at alt inventaret her på rommet enda står uskadet.. Men det er en dårlig kombinasjon å ha lave blodplater og være sint.. Venstre hånda er litt blå! Ups..

Mamsen var på et besøk og tok med god mat, før hun vender nesa hjem i morgen. Skulle gjerne vært med, men mine hvite små engler må først danne en armé!

2 kommentarer

Hanne

30.09.2013 kl.12:15

Sender deg mange lykke-klemmer Margrethe! :)

Kari

30.09.2013 kl.16:44

Supert!! Neste dag er de steget igjen tipper jeg.

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits