Dag 19 og 20 - Offisielt DRITTLEI!!!

 

Kjenner jeg snart går på veggen! Hode holder på å eksplodere av frustrasjon mens sekundene tikker irriterende sakte avgårde! Utenfor de tre vinduene mine, mine tre tilstedeværende bevis på at virkeligheten fortsatt eksisterer der ute, lever folk sine normale liv. Kjører fram og tilbake, men sola skinner og dag blir til natt.. Og natt til dag.

Mens jeg er innestengt på et rom med seng, do og dusj.. Et fengsel av hvite vegger. Frarøvelse av alt som kalles frihet!! En dom som må sones på ubestemt tid! 

For ingen vet når immunforsvaret mitt kommer tilbake. Ingen vet når jeg får være en del av livet utenfor de tre vinduene igjen.. Bare tiden!

Lite endringer igår og idag.. Bare små, små indikasjoner om at noe er på gang, men mine neutrofile granulocytter er fortsatt på null. Det er de jeg trenger!! Fikk blodplateoverføring igår, siden platene var på 15. Normalt er de et sted mellom 150 - 350.

Halsen er på bedringens vei iallefall. Spiser og drikker uten store smerter nå. Og sover.. Sover så mye jeg klarer.. Da føles d som om tiden går raskere.. 

4 kommentarer

Malene Larsen

28.09.2013 kl.19:50

Skulle ønske eg kunne komt og besøkt deg no mens eg er i Oslo kjære vennen min <3

Har deg ofte i tankene mine og setter utrolig stor pris på oppdateringene vi får her på bloggen! <3

Såg gjennom alle bildene som faren din tok av oss når eg var på besøk i Finnsnes! Utrolig gode minner! <3 Husker du at vi risset inn navnene våre på det forfalne huset ute på den øya vi kjørte ut på med båt? :P haha! Var en veldig koselig tur! Gleder meg til vi gjentar det! Krysser fingrene for at verdiene dine snart stiger! Tålmodighet er en dyd, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves sies det!

Så utrolig glad i deg jenta mi <3

Klem fra meg <3

kari

28.09.2013 kl.22:43

Skjønner deg godt.Hold ut.

Ann Sofie

29.09.2013 kl.08:48

Hold ut vænnen, du e jo på mange måta så nær målet! mye mere enn du har vært! ❤️E det noen som klar å hold ut det siste nu så må deg vær dæ!!❤️Æ kryssa og håpa og formanna at alt som må stig må stig førr svarte!!!🙏gla i dæ❤️

Hege

29.09.2013 kl.16:12

Hold ut!....Supert at du spiser og drikker uten store smerte, DET er er jo en bedring! Kroppen jobber....mat, drikke, søvn og positive tanker!! Og du er en dag nærmere målet!!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge som skulle stille i Fitness. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits