Dag 14 og 15 - Ventetiden

I går var jeg sliten og trøtt.. Det var første dagen i null. Altså med null immunforsvar.. Blodprosenten og blodplatene var også lave, så måtte ha både blod- og blodplateoverføring. Blod gikk greit, men ikke blodplater.. Fikk en voldsom redaksjon! Kroppen begynte å KLØ noe fryktelig og så ut som jeg hadde fått vannkopper. Og den maten jeg fikk ned, kom desverre opp.. 

Idag er jeg fortsatt i null. Kommer til å være slik en stund.. Det store spørsmålet er HVOR LENGE?! Hvor lenge er det til immunforsvaret begynner å krable seg oppover igjen, til sykepleierne kommer inn med det norske flagge og til jeg får friheten tilbake igjen!! 3 dager? 5? 10? Tiden vil vise..

Halsen er litt mer sår idag, men klarer fortsatt spise litt.. To gang om dagen er bedre enn ingenting. Vil unngå intravenøs næring så lenge jeg kan..

Hatt et lite besøk av mamsen! Det var godt å se et kjent fjes igjen!! Litt morskjærlighet fikser det meste! <3 Blir raskt sliten i kropp og hode, så prøver sove mest mulig disse dagene!

Snart er jeg sterkere tilbake enn noen sinne! Både fysisk og psykisk!!

2 kommentarer

Hege

23.09.2013 kl.23:11

Krysser fingrene for at imunforsvaret plutselig er tilbake! Sov godt tøffa!!

Anita:-)

23.09.2013 kl.23:42

Glad i dæ:-)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits