Dag 11 - Utålmodig?!


Venting, venting.. Vente faktisk på å komme i null i blodverdiene, slik at jeg kan begynne klarer opp igjen! Men verdiene var fortsatt ikke null idag.. Mer vondt i kroppen derimot! 

Det kjennes ut som mandlene jeg ikke har, er kjempehovne. Jeg klarer ikke svelge tabletter, sliter med å drikke vann og det svir konstant i magesekken og tarmene! Svært ubehagelig!! 

Kom meg kun ut av senga for en dusj idag.. Var mer slitsomt enn en fornøyelse. Tenkte jeg skulle pusse tenne i samme slengen, men det gikk dårlig.. Endte med at jeg brakk meg så mye at jeg fikk blodsmak i munnen!! Det skal ikke være enkelt nei..

Det som holder meg gående er alt jeg gleder meg til, alle de gode dagene som kommer og drømmene! 

En klok dame sa til meg før høydosen at det er veldig bra om jeg blir skikkelig dårlig!! Det betyr nemlig at cellegiften fungerer som den skal! Det hjalp og høre! 

 

 

PS: Tusen hjertelig takk for alle lykkeønskninger jeg har mottatt her på bloggen! Det varmer i et slitent hjerte å lese hyggelige hilsninger fra kjente og ukjente. Spesielt når dagene blir lange på isolatrommet jeg snart blir innestengt på.

2 kommentarer

kari

19.09.2013 kl.22:14

Viljestyrken din er beundringsverdig. Lykke til!

Hege

20.09.2013 kl.17:54

En dag nærmere målet!!...Snart FRI som fuglen til å fly hvor du vil<3

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits