Dag 7 - Etterdønninger

Etter kvalmens vrede igår, er ribbeina svært ømme idag! Direkte vondt å hoste.. Kvalmen lusker litt i bakhånd, men jeg klarer holde den i sjakk ved å ta det rolig. 

Fikk oppgradert rom på dette fine hotellet kalt Radiumhospitalet, til et isolatrom med eget stort bad! 

Formen er redusert etter den tyngste cellegiftbehandlinga som gis.. Slapp og trøtt, nedsatt appetitt og kvalme.. Og verre skal det bli! Tross redusert form, ble det take away mat og besøk av bror! Det må nytes mens jeg kan for snart blir det strengt isolat og kanskje mat igjennom en slange..

Imorgen formiddag skal jeg få tilbake mine reddende engler!! Mine kjære stamceller som skal gi meg livet mitt tilbake!! Liv på pose!! Da blir jeg å lukte mais av alle ting, i to dager. Og mens jeg får cellene mine innsprøytet, vil jeg få en bringebærsmak i munnen.. Rene grøntfórfesten imorgen! 

Og etter det er det bare å vente.. Gå rundt, være nervøs, engstelig og vente.. Vente på noe du ikke vet hvordan vil bli.. Men som nevnt før, ifølge legene kan jeg vist bli så dårli som jeg aldri har vært før.. Og så enda litt til!

Men jeg har det bra nå!! Jeg ligger i,en god seng, med tempurmadrass, er god og mett, har fin utsikt.. Er det stille før stormen?!

4 kommentarer

ingridvh

15.09.2013 kl.22:45

Lykke til. Kan ikke tenke meg hvordan det føles. Du er sterk!

Kristin Hanssen

16.09.2013 kl.08:42

Lykke til og håper formen din ikke blir så ille!! Følger deg fra sidelinja og heier på deg :-)

Sandra

16.09.2013 kl.11:25

Lykke til <3 jeg vet det kommer til å gå bra sterke du!! :-)

Kari

16.09.2013 kl.16:17

Masse lykke til! Du må være tøff

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits