Dag 5 - Badstue

I natt slo kvalmen til.. Ikke voldsomt, men litt mer en dagen før! Men litt periodevise brekninger og hetetokter, er bare brødsmuler i forhold til hva som kommer om en uke.. I følge legene.

I tillegg til kvalme, var det ikke lett å sove på det minimale rommet mitt, som bestemte seg for å leke badstue når jeg var leggeklar.. Og var ikke det nok frustrasjon for en forgiftet skrott, begynte stativet mitt å ule mitt på natten, og ville ikke gi seg.. 

Argh..

 

Salt mat funker forresten bra mot kvalme. Hjemmelagde knekkis med røykalaks og grønt blir redningen her! Mat er jo medisin! 

En rar dag imorgen.. Jeg skal få min siste dose med cellegift!!!!

3 kommentarer

Synne

14.09.2013 kl.08:30

Lykke til med siste dosen! :) Det ser ut som du er en person som holder humøret oppe, og det kan nok trengs i din situasjon..........:) Sender en klem, jeg, selv om jeg ikke kjenner deg utenom bloggen.

Audny

14.09.2013 kl.12:12

Kjære Margrethe <3

Dette må være noe av det verste et menneske kan oppleve, og du er i tankene mine døgnet rundt! Men nå er behandlingen snart over!

Takk for at du deler og gjør oss oppmerksomme på hvor lettvint vi ofte tar dagliglivet og symptomer som dukker opp! Det er viktig at vi tar oss selv alvorlig og hører på hva kroppen har å fortelle oss. Og som helsepersonell selv, er jeg veldig glad for at du peker på utilstrekkeligheten i behandlings-systemet, og at vi ofte ikke tar folk på alvor! Men så får vi jo ofte god behandling når vi først trenger det, ihvertfall noen ganger.. Glad i deg <3 Klem

Randi

14.09.2013 kl.12:19

Tenker masse på deg, selv om jeg ikke aner hvem du er;) har fulgt deg på bloggen en stund, heier på deg og sender deg mange gode tanker:)

Klem

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits