Dag 4 - Hypokonder

 

Må ha vært svært trøtt i natt, merket ikke at kreftfeen var innom kl 02:00, 03:30 og 4:00.. Dagen har ellers vært svært lik går, med 7 blodprøver mellom kl 8 og 13, motgift i pilleform tre ganger dagen og cellegift fire ganger i døgnet. Dagens dose me gift ble skrudd litt ned fra i går, ut ifra blodprøvene.

Fikk det ærefulle oppdrag av å gjøre mange flotte, legestudenter mer bevist på kreftformen sarcom idag. Ettersom det er "mange" unge mennesker i sin beste alder, som får det, er det viktig å ikke bagatellisere smerter og småskader som ikke går over i løpet av relativt kort tid! 

Min kreftsvulst var mange ting; tendinitt, bursitt, leddgikt, depresjon,angst, betent biceps, hjerteproblem, stress, feil diett, overtrening og noen kalte meg tilogmed indirekte for hypokonder..

Men neida, alt dette var kreft. Det ingen kunne tro og ikke ville tro. Jeg er dessverre ingen hypokonder, klager sjeldent og tenker at det meste ordner seg av seg selv. Men om du får uforklarlige kuler, smerter eller rare symptomer du aldri har opplevd, tenk som en hypokonder! Få det sjekket! Det verste man gjør er å vente, la en eventuell svulst spre seg, til lunger og lever, og da er behandlingsforløpet plutselige blitt mye vanskeligere og kanskje ikke lengre overkommelig..

Kan ikke få sagt det nok ganger, ta smerter på alvor, stå på ditt og gå heller til legen en gang for mye!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits