Dag 3 - Kreftfeen

Hver 6. time er det cellegift. Det betyr at kl 02 på natten kommer noen stille inn på rommet og henger opp en pose på stativet mitt.. Som en merkelig tannfe.. Kreftfeen!! Akkurat som tannfeen som tar tenner, tar kreftfeen kreften! Men skulle gjerne hatt penger i istedenfor cellegift.. Jaja. 

Så i natt lå jeg i halvsvime mens feen var innom et par ganger, og kl 08 var det blodprøver igjen. Hektisk med andre ord, men det er bra for da går dagene fortere!! 

Cellegift dosen måtte stilles litt opp idag, men fortsatt klarer jeg meg uten kvalmestillende!! Bror kom innom senere for quizkveld!! Veldi kosli! Hadde også besøk av et par flotte folk til! Senere bestilte jeg herlig vegetarpizza og feiret at appetitten enda er med meg, og vips var det leggetid! 

Én kommentar

Miss HaDa

11.09.2013 kl.22:17

Eg veit ikje heilt ka eg vil sei, men følte førr å skrive en kommentar tell deg sånn at du veit at eg tænke på deg! :) Du e den tøffeste person eg veit om <3

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits