Dag 1 - Oppstart

Da var dagen kommet! Nei, jeg snakker ikke om valget!! ..selv om det kommer til å gjøre denne datoen lettere å huske.. Dagen jeg startet med min siste og tøffeste kur, høydosen! 

Følelsen jeg sitter med nå, kan sammenlignes med den en student sitter med før den vanskeligste og mest avgjørende eksamen. Ingen kan si deg hvordan det kommer til å gå.. I mitt tilfelle, hvor dårlig jeg kan bli.. "Noen går fint igjennom dette, andre går under.." Ok, et sted mellom der da, håper jeg på! 

Jeg er engstelig, spent og så klar jeg kan bli! Vil bare få dette overstått!!

Idag har vært rolig. Sjekket ut av pasienthotellet, sjekket inn på Radiumhospitalet, tok blodprøver, fikk besøk av kusine og bror, spiste pizza, ble koblet på stativ, startet skyll, fikk masse tabletter som er motgift mot cellegiften, så på valgresultatet og nå senga! Imorgen starter selve cellegifta.. Kl 8 - 13.. Og 7 blodprøver skal tappes på den tiden for å sjekke konsentrasjonen av gift i blodet.. Huff.. Jaja.. Må man så må man! Hva må man vel ikke ofte for å få et langt og lykkelig liv?!

3 kommentarer

Tante torunn

10.09.2013 kl.01:17

Kjære Margrethe!!!!

Du fylle hode...., hjerte..., ..tankan, hele mæ for tida, har snart ikke plass t mer... E skrekkelig redd for at det ska bli for tøft for dæ. Men når æ tenke det, trøste æ mæ med at du e liten, kjapp og sterk som få;)! Det har du bevist gang på gang:-)!

Wake me up when September ends...., vi e nån som har tenkt tanken, og ønska det for oss sjøl, allerede før du skrev den... Dro på smilebåndet da æ leste det, vi sutre og bekymre oss, mens du skal ta støyten. Hadde det gått an skulle æ gjerne tatt den sammen med dæ! Halv støyt på hver;-)!

Huff, huff, ble mye tullprat fra bekymra tante det her;D

E iallefall glad du får riktig og tilpassa behandling der det e ekspertise med mange års erfaring og forskning bak seg, og at målet e å få dæ frisk. Og det skal du heldigvis bli, vennen!

Lykke til, Margrethemora! Gla i dæ!

Varme klemma

Berit

10.09.2013 kl.17:39

Kjære Margrethe!

Eg klare aldri å forstå alt ka du har vært igjenna, og det du no skal igjenna!

Det e så urettferdig at DU, den sunneste av de sunne, skulle få denne dritten å slåss med! Du skal vite at du e ofte i tankan mine, eg heier på deg! Ønske deg masse, masse lykke til med høydosekuren og håper at det er dette som skal til for å gjøre deg frisk og rask igjen! Sender deg varme tanka og gode klæmma <3

Kari

12.09.2013 kl.20:42

Lykke til med det du skal gjennom!!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits