Good news!! ..And bad news

MR-bildene fra idag viste at svulsten hadde skrumpet til halve størrelsen!!! Mange gledestårer trillet!! Så nå er det bare å kjøre på videre. Nå er jeg i full gang med siste kur før operasjonen, og klar for det som måtte komme. ..TRODDE JEG!For senere fikk jeg mindre gode nyheter..

Selv om svulsten har skrumpet, må skulderbladet og mye (så ALT for mye) av muskulaturen på og rundt fjernes. Dette er for å ha en god margin når svulst og skulderblad skal skjæres/sages ut. Dette vil da medføre at bevegelser hvor skulderbladet er involvert blir uaktuelt.. Som personlig trener og treningsnarkoman er dette et alt for stort tap til å klare å fordøye akkurat nå!

Sinne, frustrasjon, bannskap, tårer, oppgitthet, tomhet, fornektelse og fortvilelse!! Slik var det hele dagen, natten og to døgn til... Det vil nok gå en god stund for dette kan godtas.. Tapet og sorgen er på skrivende tidspunkt altoppslukende.

..og som om dette ikke var nok for en sliten psyke.. fikk jeg senere beskjed om at hvis ikke svulsten hadde skrumpet, ville jeg om et par uker kun hatt en arm.. 3 mm. var det som avgjorde at jeg får leve livet videre med 4 lemmer. 3 mm!! Jeg er jo heldig!! Jeg burde jo være overlykkelig!! Jeg er det.. Så absolutt. Men dette viste jeg ikke da jeg fikk høre om alt som måtte fjernes.. Og de tunge følelsene satt dype spor.. 

 

7 kommentarer

kristinefargerik

01.05.2013 kl.02:25

SÅÅÅ godt å høre!!! :D :D :D Va på tide med enda flere go' nyheta <3

Liza

01.05.2013 kl.16:32

FLOTT!!!! Nye krefter når det er så gode prøvesvar:))Stå på videre og lykke til med operasjon:)

03.05.2013 kl.15:33

Så utrulig godt å hør Margrehte tenk og heia på dæ kvær dag!<3 du e bare så trulig sterk! så stolt av dæ!<3

Lisa Wangen

08.05.2013 kl.18:32

Kjære deg.

Eg tænke ofte på deg å læs alt du skriv!

Eg kjenne på det du skriv å har full førståelse før de tankan du har sia du e PT å ælske å træne.

MEN det e ikje ailt kjære deg. Du e ei heilt fantastisk jenta med et mot ikje mange andre har. Eg heie på deg å dettan SKA du klare!!!!!! Klæm fra Lisa

Margrethe Myhre

08.05.2013 kl.18:33

Lisa Wangen: Helt sant at trening ikke er alt, Lisa. Takk for god påminnelse!

Lissi

08.05.2013 kl.19:05

Kjære Matussa min! Er alltid her for dæ! E så utrolig glad i dæ!

Ulla

08.05.2013 kl.19:17

Omg, så bra, men triste nyheter. Som PT så skjønner jeg din tårer SÅ godt! Men..

Du kommer til å finne din vei videre innenfor trening. I know! :) Om trener, utøver eller motivator - du er en stor inspirasjon til livet.

Kram til deg

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits