1 år

Idag er det et år siden jeg startet denne bloggen. Det er rart å tenke på hvor mye som kan skje på et år.. Ingen vet hva fremtiden vil bringe. Jeg var klar til å gjøre ferdig siste året på idrett. Var klar til å starte i full jobb. Klar til å kjøpe leilighet, hund og bil. Fremtiden lå å ventet. ..men slik ble det altså ikke. Alt ble satt på vent.. livet fikk et annet utfall en det jeg hadde forestilt meg..

Akkurat nå er jeg tilbake i Oslo på Radiumhospitalet. MR-undersøkelse i morgen.. Utrolig spent på resultatet. Deretter oppstart av siste kur før operasjonen..

Livet har mange oppturer og nedturer.. 

Utfordringer og nedturer kommer man ikke unna. Ingen er velsignet med kun oppturer her i livet.. Det som til syvende og sist er viktig er hvordan man velger å takle disse nedturene og utfordringene. Selv om det er svært vanskelig, kan det faktisk være mulig å se positive ting i selv den mørkeste situasjonen. Ser du godt nok etter er det sjelden så ille at det ikke er godt for noe.. 

 

Én kommentar

Liza

30.04.2013 kl.09:36

Lykke til med MR! Krysser fingrene for deg:))

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits