Pensjonisttilværelsen

Sol som varmer i ansiktet.. Fugler som kvitrer i det fjerne.. Snø som drypper.. Vind som stille suser.. Lukt av tørr asfalt.. Ble sittende lenge i verandadøra og nyte alle de trygge tegnene på at nå er våren rett rundt hjørnet. Men da kvalmen kom og flintskallen ble kjølig måtte jeg trekke inn.

På tirsdag var jeg klar for min 3.kur på UNN i Tromsø. Kan vel egentlig ikke si så mye om den kuren, for den var svært uproblematisk. Ble slapp og mistet energien jeg hadde i forrige uke ja, men trengte ikke ta de kvalmestillende tablettene jeg ble servert. En liten seier i seg selv. Litt kvalm er jeg, men ikke mer enn en dag derpå..


 

Tirsdag start - torsdag  hjem. Ettersom jeg var i nokså god form ble det hurtigbåt hjem til Finnsnes. "Jippi" tenkte jeg. "Endelig ut i verden å være litt normal." Det skal sies at jeg ikke har vært på en eneste butikk siden 16. februar!

Båtturen viste seg å bli tyngre enn forventet.. For det første var det smekkfult! Og alle satt rundt meg og hostet og harket.. midt i forskjølelsestia tydeligvis.. Trangt, svett, kaldt og alt som hører med når man nettopp har vært på cellegift kur.. kom meg trygt hjem iallefall og utslitt sovnet jeg raskt. Siden da har jeg bare gått rundt og ventet på at energien skal komme tilbake.. det går SAKTE! Og jeg er kjent for å være utålmodig! ..da må man finne på ting for å få tia til å gå da.. Strikking har alle anbefalt meg så til slutt tok jeg strikkepinnene fatt. Blitt et par luer de siste dagene ja.  Fått meg en liten kjøkkenhage også gitt.. Med spinat og sukkererter. Føler meg som en pensjonist.. Så for å sprite lørdagskvelden litt opp, ble det en liten makeover:  

4 kommentarer

Malene Larsen

14.04.2013 kl.22:40

Skal nok se at energien kommer om ikke så altfor lenge :D

Flott deg og den flotte familien din <3 Savner å være på besøk! Må hilse så masse til alle sammen! <3

Mai-Liss

16.04.2013 kl.11:51

Du e bare TØFF :)

Hilde

17.04.2013 kl.19:18

Har vært innom bloggen din i ny og ne og så for et par uker siden at du er blitt syk. Ønsker deg alt godt og lykke til! Håper du snart blir frisk igjen:) Mange gode tanker til deg...

Cathrine

17.04.2013 kl.19:35

Liker at du har humor, morsomt å lese, selv om det er tøft. Syns du skriver bra! Håper du får energien tilbake snart. Lykke til videre. Tenker på deg :)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits