Feber og hårtap

Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter 5 dager på sykehus i isolasjon. På torsdagmorgenen skjønte jeg ikke hvorfor pulsen min var på 129 når jeg våknet og trappa føltes som Mt. Everest.. Tenkte ikke mer på det og koste meg heller med en kraftig hårstuss.Men ettersom matlysten avtok målte jeg temperaturen i 17-tiden på torsdagskvelden.. 38,9!! Da bar det rett til legevakten hvor jeg fikk munnbind, veneflon og antibiotika som dryppet inn.. 

Ambulanseturen til Tromsø tok sin tid i den tette snøen, men 22:30 var vi framme og jeg ble sjekket fra topp til tå. Blodprøver ble tatt til den storegullmedaljen og jeg lurte på når jeg kom til å bli blodfattig.. Så ble jeg isolert. Og alle som skulle ta prøver måtte ha hansker, munnbind og frakk. 


 

Dagene begynte å gå i surr.. vekt 06:20 hver dag for nye blodprøver og mer antibiotika.. De tre første nettene var verst.. frysingen og skjelvingen.. før det hele på sekundet snudde om til svettetokter fra en annen verden!! Når jeg tidligere KUN svettet ved intervalltrening, var det en ny opplevelse å våkne i et basseng av egen svette.. og kjenne svettedråpene renne av å kun sitte i ro..

Etter å ha blitt stukket nesten 15 ganger.. begynte sykepleierne å bomme på årene.. Årene ble vanskelig å finne, rullet bort eller sprakk.. Men den størte oppturen fikk jeg da en lur person kom på å bruke VAP'en min!! Hvorfor hadde ingen tenkt på dette før??? Så kom en engel av en sykepleier og stakk nål i VAP'en... jeg ventet på stikket.. holdt meg fast i senga.. "Sånn :)" Hva? Var det alt? Kjente absolutt ingenting av stikket!! Gledesrusen skylte igjennom årene!!! I forhold til stikket jeg fikk på UNN sist onsdag.. så var dette et fjærstrøk i forhold til kniven i ribbeina! ..HVORFOR SKAL JEG HA MER VONDT ENN NØDVENDIG PGA LITE KOMPETENTE FOLK??


 

I går var mine hellige hvite blodceller kommet seg med stormskritt over natten!! HURRA!! Men det kjentes for å si det sånn... alle jenter kan forestille seg den smerten.. når tante rød kommer.. og det føles som om korsryggen skal eksplodere og man blir lammet i beina.. den følelsen x 10!

Mer har skjedd siden sist.. søndag 10.mars begynte lokkene å falle for fult.. våknet opp med store dotter på puta.. i mårrest ble jeg lei av å plukke opp hår etter meg. Så da vekte jeg storebror, tok frem barbermaskinen og tok alt! Var ikke så ekkelt som jeg hadde trodd det skulle være.. var mer rart å se seg selv så naken.. og se sin egen hodeform.. alle kulene og formene i hodebunnen.. Matlysten er endelig tilbake og nå skal det lades opp til neste cellegiftkur som blir på bursdagen min. 

10 kommentarer

Mona

13.03.2013 kl.14:07

wæææææ, du e bæreste tøff :D Å like søt som du e hårlaus, e d ingen som e ;)

Æ e stolt over dæ, Pippi, du e så sterk <3 Bit dæ fast med nebb å klør når motbakken kjæm å ta innover dæ alle de styrketankan vi sende dæ! æ sende tusen flygekyss alle veia å håpe dæm treffe dæ i panna uansett korr du e <3

Ulla

13.03.2013 kl.17:35

Du er en helt :) Og for en rå styrke, helt fantastisk! Du er nydelig uten hår og:)

13.03.2013 kl.18:37

Har du kreft Margrethe? det har jeg ikke fått med meg... er det alvorlig? Men når det er sagt så syntes jeg du kledde den nye hår stilen din. Det ser ut som du har en fin hodeform. :-) god bedring klem.

Marit B

13.03.2013 kl.19:43

Du e råsterk!!!!!<3

Charlotte

13.03.2013 kl.22:14

Men gud så nydelig du er likevel :)

karin

14.03.2013 kl.08:58

Du e så tøff at æ får tåra i øyan. God bedringsklem sendes til dæ :-)

M

14.03.2013 kl.19:07

Stå på Margrethe, du er en beintøff jente!!! :)

Linn Jeanette

16.03.2013 kl.10:31

Tårene renner nedover kinnet mitt.... selv om jeg ikke kjenner deg, så føler jeg virkelig med deg <3 du er utrolig sterk og du ser like fantastisk ut med eller uten hår :) stå på! du er rå tøff! heier på deg :) stoooor klem

Margrethe Myhre

25.03.2013 kl.21:16

Linn Jeanette: Tusen takk du! <3 Det varmer godt å høre slikt!! :) Klemmer

M

28.03.2013 kl.22:15

Du er like vakker uten hår, så pent ansikt :) Stå på og lykke til videre!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits