Pågangsmotet som brast..

ADVARSEL: Om du ikke tåler blod eller er midt i middagen, ikke les videre!

Idag var det tid for første mellomkur på UNN i Tromsø.. en svært dårlig og skuffende opplevelse.. Etter å ha ventet i 50 minutter på å få tatt blodprøve i et rom fult av syke folk, fikk jeg vite at jeg er nøytropen (nullverdier av hvite blodceller). Dette tilsier at jeg ikke har immunforsvar og kan lett bli syk..som igjen ubehandlet kan føre til blodforgiftning og deretter det jeg ikke vil si..

På med munnbind etter anbefaling av legen! ..så mer venting.. mer kvalme, sult og svimmelhet pga. smerter i skulder. Etter 45 alt for lange minutter gikk jeg gråtkvalt tilbake til resepsjonen og spurte hva som tok så lang tid!? ..fikk da vite at sykepleierne ikke viste at jeg var der engang!!! Er det mulig!?!?

Tårevåt ble jeg skysset igjennom et rom med voksne og gamle i gang med kuring.. fikk sitte alene heldigvis. Da kom den neste bomben.. sykepleieren hadde ikke sett en dobbelVAP før (implantat som gjør det lettere å få cellegift).. eller en plassering under armen (vanlig med plassering rett under kragebein). 

Dette medførte at hun stakk feil i et allerede svært ømt og nyoperert sår! Da knakk jeg sammen og hulkingen kom.. Det er rart hvor mye smerte en skal tåle.. "Kommer det til å være slik fremover..?" "Kommer jeg til å bli bra..?" "Hvor langt kan jeg strekke meg..?"

Cellegiften dryppet raskt inn i kroppen og så snart jeg var ferdig sprang jeg ut, tårevåt i ansiktet, til bror som ventet..Under VAP-innleggelsen fikk kroppen bank.. legene slet med å få inn både kammeret og slangen..


En uke siden.. og idag ser det nesten like blodig ut..

Gi meg styrke!!
 

 

8 kommentarer

Annette

06.03.2013 kl.22:14

Har ikke ord. Helt uholdbart..... det skal ikke være sånn! Du e så fantastisk sterk Margrethe, for husk - det e en styrke å også kunne vise svakhet <3

Margrethe Myhre

06.03.2013 kl.22:17

Annette: <3 Takk Annette!!

06.03.2013 kl.22:25

Herregud Margrethe får så sykt ondt i mæ når æ læs detta! e så urettferdig og du e så sykt sterk og tøff at æ blir heilt satt ut! du e den sterkaste person æ veit om og d her skal du klar og du kommer t å klar d!<3 stå på snuppa, det e kun i motbakka d går oppover ,og du kommer dæ igjenna detta!

06.03.2013 kl.23:16

<3 hang in there !!!

Ann Sofie

06.03.2013 kl.23:36

<3 hjerte mitt gråt førr dæ vænnen!! Håpa det der va den eneste nedturen og dårlige opplevelsen du får på længe længe!!!vær sterk kjære, det e ingenting som kan knækk dæ!!<3 klæææææm

Marit B

07.03.2013 kl.23:05

Sterke fine Maggie, d va helt forferdelig å hør!! Stå på, tenke på dæ <3

Gjest

11.03.2013 kl.14:51

Stå på. Dette kan du klare.

Marte

29.03.2013 kl.23:11

Tøffe dager, men dette skal du komme igjennom!! Mange varme og positive tanker fra meg! Varm klem!

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits