Changes are coming..

Veldig mye har skjedd den siste måneden som har medført lite blogging.. Jeg er generelt lite glad i forandringer. Spesielt store, uventede forandringer som gjør at hverdagen ikke lenger blir den samme.. de som står meg nærmest vet hva jeg sikter til.. 

Etter en småtung måned har jeg måtte kaste inn håndduken.. kuttet ned på jobb og trening, fokusert mer på skole nå som eksamenstiden er i gang igjen og i tillegg funnet meg ny boplass i hui og hast.. 

I skivede stund er jeg hjemme på det tryggeste stedet jeg vet om. Her hvor tiden står stille og ingenting er forandret på mine 26 år! Hjertero.. <3

Nå skal jeg samle energi til siste innspurt før juleferien, senke skuldrene og roe ned.Selv om dagene suser forbi må jeg alltid få i meg noe sunt og godt, som f. eks en enkel omelett og litt pepperkakekesam med frukt til dessert.Når dagene blir ekstra tunge er det viktig å huske på de gode tingene i livet! Som familien min som alltid er der for meg og mine fantastiske venner som alltid får meg til å smile og le! <3 Uendelig glad i dere! Shine on! 

 

 

 

2 kommentarer

lissi

26.11.2012 kl.00:45

Glad i dæ <3

Marit B

28.11.2012 kl.17:31

<3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits