Hektiske dager og matpakker

Det har vært en hektisk ute og dagene har flydd! Godt å være tilbake i jobb på Friskhuset på tirsdagen og på skolen på onsdagen. Skole fra tidlig på morgenen og jobb på kvelden.. fulle dager med andre ord! Men nå er det helg! :D Hurra for det og HURRA for mer søvn! ;) Har fått tid til trening selv om det har vært travelt, handler bare om å prioritere rett. Etter markløft-økta på mandag er beina og ryggen fortsatt mørbanket, men det trengtes. 

For tiden kjører jeg en enkel to-splitt. Jeg kjører stortsett bein, rygg og biceps sammen og bryst, skuldre og triceps sammen. Magen kjører jeg til slutt på hver økt. I går ble det en lett bein og rygg-økt før jobb. Kjørte gobletsquat i supersett med diverse skulderøvelser, enarmsroing, chins, crunch på ball og planken. Holdt i massevis når jeg hadde et stort søvnunderskudd.. Idag blir det bryst etter litt PT-jobbing. 

Mat må man ha i en hektisk hverdag også! Og det finnes ingen unnskyldning til å ikke lage seg en matpakke eller to med sunn og god skolemat. Disse matpakkene er superraske å lage, sunne og ikke minst gode! Slenger de sammen kvelden før. Kokte egg og diverse grønnsaker med pesto og påleggskyllingskinke med avokado og diverse grønt. :)

Enktelt og grei nistemat. 

Blir nok tidlig i seng på meg idag etter litt jobb og trening, har virkelig fått kjent på kroppen hvor viktig søvn er!! 

Ha en herlig helg alle sammen!! <3 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits