Langhelg i Tromsø

Nå har jeg akkurat kommet fra trening på Friskhuset i Tromsø! Knallbra og tung økt!! Friskhuset i Tromsø har flyttet ned til 1. etasje i samme bygg hvor de var tidligere. Syntes det var riktig så flott der! :)

Idag ble det bein, rygg og skuldre. Kjørte mye markløft og chins som jeg ikke har gjort på over 2(!!) måneder nå!! Men ikke mistet noe styrke i øvelsene alikevell! ;)

Starta økta med lette kortintervaller for å få varmen i meg, totalt 8 min. Styrken besto av to små sirkler og noen enkeltøvelser:

Markløft + strakmark + chins max (3x10)

Skulderpress + sidehev + fronthev + goblet squat (3x10) 

Stående roing (10+5x5)

Nedtrekk (10+5x5)

Cabelcurl (10+5x5) 

Tåhev (15+6+6)

Og litt diverse mageøvelser til slutt.. 

Har vært i Tromsø hos kjente og kjære siden fredag, fått sjekket øynene og vært på Døgnvill og sett LMFAO!!! UTROOLIG BRA!! Og btw.. jeg har verdens beste storebror som spanderte dagspass på meg!! ;) TUUSEN TAKK PETER!!LMFAO!!! :DFestivalkos i kalde Tromsø! ;)

Ettersom jeg ikke har hatt tilgang til mitt eget kjøkken, har det blitt lettvinte varianter på matfronten. Hver av disse gode og proteinrike rettene har jeg brukt maks 5 minutter på å lage! 100 g kyllingpålegg med cherrytomater, agurk, asparges og babymais og MASSE grillkrydder. To kokte egg, asparges, cherrytomater, 5 paranøtter og agurk.

 

100g biffpålegg, babymais, asparges, cherrytomater og agurk.. lett å se hva som går igjen! ;)

Og til sist et lite ryggbilde fra siste ryggøkta hjemme denne sommeren..

 

Om et par timer sitter jeg på flyet tilbake til Bodø! :) Ha en herlig ukestart folkens! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits