Bilsnacks og ørnesafari

Akkurat kommet inn fra en liten morgentur på 30 min. i rask gange! Herlig start på dagen i godværet. Etter å ha unngått cottage cheese og kesam i ca. 2 måneder bestemte jeg meg for å prøve meg frem igjen.. Dermed ble det frokost med cottage cheese, solsikkefrø, gresskarkjerner, kanel og kokos. Det var virkelig etterlengtet! :) Så får vi se hvordan magen reagerer! ;) Hehe..

Kom tilbake sent i går fra finnmarksturen.. 14 timers kjøring på 36 timer! Så da var det godt å røre på seg igjen. Virkelig godt å se kjente og kjære igjen, familie er utrolig viktig å ta vare på! <3 Besøkte tante, onkel, søskenbarn og min spreke bestemor på 93! Gode gener! ;) 

Nå skal jeg nyte siste uka av ferien her hjemme. Om en uke er det tilbake til virkeligheten. Skole, jobb og strukturert trening! :) Må si jeg gleder meg til å komme i gang igjen etter en meget rolig sommerferie.. Så et lite bildedryss fra helgen som var:


Utsikten fra bilvinduet.. Ikke stort annet å gjøre enn å sitte å se ut når man blir bilsyk bare ved å lese meldinger på mobiln! ;) Mange av nissens reinsdyr på veien..BILSNACKS!! :) Når man skal sitte i en bil i 6-7 timer av gangen trenger skrotten noe å knaske på.. Dermed ble det knaskerøtter, cherrytomater, sukkererter, kalkunpålegg og pærevann! Sprøtt og godt.Like før finnmarksturen ble det fisketur med storebror. Dårlig med fisk men med mitt nye supersyn oppdaget jeg 3 STORE havørner. Dermed ble det ørnesafari istedenfor! ;)Mektige havørna! :) (Foto: Peter Myhre)

Snart er det tid for styrketrening. Bein og rygg på programmet idag! Kjør hardt folkens!! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits