En vanlig matdag..

Når man har sommerferie er det lett og planlegge måltidene. Jeg holder meg som regel til periodisk faste hvor "frokosten" kommer rundt lunsjtid. Mange ser rart på meg når jeg skipper frokosten.. men HVORFOR spise når man ikke er sulten?? For å komme sulten i forkjøpet sier du? Men vet du når du kommer til å bli sulten? Vi er alle ulike og noen foretrekker frokost, andre ikke! 

Jeg småspiser sjeldent.  Vanligvis (med unntak selvfølgelig) spiser jeg 3 STORE(!!) måltider om dagen. Da holder jeg meg mett til neste og unngår å stadig henge i kjøleskapsdøra.. Om du kjenner deg igjen er det verdt et forsøk å faktisk øke volumet på lunsjen hvis du er en snacker.. Jeg får ofte spørsmål som: "Skal du spise alt det der??" og "Skal du ha enda mer??" når jeg er på besøk eller spiser ute. Da sier jeg bare: "Når jeg spiser,  da spiser jeg og når jeg ikke spiser... ja da spiser jeg ikke!"Frokost i 12 tiden. En enkel rekesalat med tomater, asparges og masse krydder. Og selvølgelig 1-2 kopper med proteinkaffe.Middag med kylling, brokkoli, tomat og asparges..Og om jeg får lyst på noe søtt så lager jeg litt fluff. Stivpiskede eggehviter med litt sukrin+ og jordbærprotein. Tilogmed fått mamsen og papsen til å like det.Dagens høydepunkt: Kveldsmaten!! En STOR skål med opp til 100g havregryn. I går ble det denne varianten, havregrøt med pære og peanøttpulver. Søtt og salt! Deilig!!Er blitt totalhekta på peanøttpulveret fra iHerb som jeg prøvde for en uke siden for første gang. Det inneholder 85 % mindre kalorier enn vanlig peanøttsmør, noe som betyr at jeg kan spise ENDA mer av det! ;) Sinnsykt godt! Produktet er helt naturlig og inneholder nesten ikke fett. Om du har lyst å prøve det kan du brukte koden min på iHerb: ZOS 307 og få hele 10 % rabatt på din første bestilling. 

Om du er glad i peanøttsmør.. MÅ du prøve denne!!

Nå er jeg klar for en tidlig styrkeøkt før en svipptur enda lengre nord igjen.. denne gangen vest-finnmark. Nærmere bestemt plassen hvor filmen "Død snø" ble spilt inn..hehe..

Ha en flott helg alle sammen! <3 

 

2 kommentarer

Miss HaDa

18.08.2012 kl.23:21

Jeg liker virkelig mat-bildene dine! Du lager jo så enkel mat, men det ser så godt ut! Skikkelig inspirerende ;)

Men kan du tipse litt om hva slags krydder du bruker? Jeg får liksom ikke helt til å krydre maten god, blir som oftest bare salt og pepper. Det røde krydderet det virker som du bruker ofte, hva er det? :)

Margrethe Myhre

18.08.2012 kl.23:56

Miss HaDa: Thanks!! :-) Tror enkel matlaging er nøkkelen til å holde et sunt kosthold i lengden. Bruker Chilli Explotion på det meste av kjøttmat og kanel på søtsaker.. enkelt og greit! ;-)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits