Magiske Nord-Norge og motivasjonstips

Kondisjonsdagen! ..i skikkelig nordnorsk stil med blåbærplukking på myrer og fjelltur i tåkelandskap.. mystisk og magisk! Tilbake i barndommen med blåe fingertupper og en boks med ferske antioxidanter. En smule skummelt på vei opp på fjellet idag... Hadde meget lite motivasjon for denne turen.. Det eneste som fikk meg opp av sofaen og ut døra var boka "Tusen strålende soler". Jeg er nok ikke SÅ flink til multitasking at jeg klarte å lese bok på fjellturen... Men jeg har blitt avhengig av lydbøker under mine 3 uker med redusert syn etter laseroperasjonen!! Og med den spennende boka i ørene glemte jeg helt hvor tunge beina kjentes med både treningsverk fra i går og ekstra kilo rundt anklene.. Og plutslig var jeg hjemme igjen! ;) 

Kjøper bøkene mine på Audible.com. Her finner man mange spennede bøker i alle mulige sjangere. Så om du ikke er motivert for å komme deg ut å røre på deg.. DISTRAHER deg selv! ;) Enten med god musikk eller en gripende bok.  ..magiske og mystiske nord-norge i mitt hjerte! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits