Livstegn og nytt program

En uke har gått og MYE har skjedd! Har gått fra å ha et meget ustabilt dobbeltsyn som varierte fra time til time.. til å kunne se vinduene i husene på andre siden av fjorden flere mil unna!! Kan ikke beskrive følelsen av å endelig kunne se alle detaljene rundt omkring!! :) Helt fantastisk!! ..må vist vaske litt rundt snart.. nå som alt støvet er blitt synlig.. 

Trening har det blitt uansett!  Det går fint an å trene i halvblinde.. bare du kjenner lokalet. Etter å ha kjørt helkropp i ca. to måneder nå var det på tide med en liten programendring på søndagen: Startet opp med en aldri så liten to-splitt. Har kjørt den samme splitten før med gode resultater. Viktig med forandring som fryder for å holde motivasjonen oppe! :)

God mat har det blitt mye av! Gått i laks, kylling, reker og havregrøt da.. I alle mulige varianter! :) Noen gode havregrøtanbefalinger jeg har er: 

Havregrøt med banan, kanel, jordbærprotein og stevia (personlige favoritt)

Havregrøt med pære, kanel og linfrø (en mindre søt variant)

Havregrøt med jorbærprotein, stevia og peanøttpulver (ny cravings, søtt og salt) 

Til sist: Et lite bildedryss av noen av ukens godbiter: Frokosten ute i sola.. da er det sommer hjemme! <3Årets første grilling her hjemme! Biff, scampi, løk og grønt!Fått helt dilla på reker med knasende grønnsaker og pesto. Skikkelig sommermat! Og endelig kom sola til nord!! Da var alle, inkludert meg, raske med å slenge på seg bikinien og legge seg langflate ute.

Nå skal de siste to ukene av sommerferien nytes fullt og helt! <3

Enjoy life and what it has to offer! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits