DDoobbbbeelltt....

Har ikke vært istand til å lese NOE de siste 4 dagene!! Skikkelig irriterende!! Har heller ikke kjørt bil siden operasjonen = Stuck at mi casa! Kjeder meg halvt ihjel snart altså.. Begynte med noen nye dråper etter jeg tok av linsene på torsdagen og siden da har synet bare blitt værre og værre.. Spurte øyelegen om dette var normalt og det var det IKKE! Slutta derfor med dråpene i går.. og har nå et ekstremt dobbeltsyn! De tre første timene etter jeg våkner ser jeg relativt klart.. men så: Dobbelt resten av dagen!! Ok.. nok klaging! 

Har iallefall fått trent i det siste! :) Blitt styrke helkropp og mye cardio. I går ble det 1,5 timers morgencardio og lyktestolpeintervall på kvelden. Sola skinte for en gangs skyld så da var det bare å komme seg ut å nyte godværet! :D Stiv og støl som bare det i hele kroppen idag, da spesielt i gluteus max! ;) Herlig!! Idag er det helkropps igjen med mye mage til slutt. Må jo ha noe å fylle dagene med når alt jeg gjør ellers er å høre på lydbøker på iPoden og se på en blurrette dobbelttv.. 

Noen ideer om hva man kan finne på hvor øynene ikke er involverte???Fra gårdagens morgencardio: På vei opp på fjellet. På toppen! :D Da var det bare å spurte ned (litt forsiktig da så jeg ikke snubla) til frokosten!

Ha en fin onsdag.. det er onsdag ikke sant?? Snart helg! ;) 

2 kommentarer

Marianne Fjeldstad

11.08.2012 kl.11:38

Du e jo heilt rå!

Savne å gå tel varden med deg ooog savne DEG!

Stå på, snups! :D

Margrethe Myhre

11.08.2012 kl.12:22

Marianne Fjeldstad: Tuuuusen takk flotte du!! :D Savne deg og!! Håpe du trives sørpå! <3

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits