Bedre og bedre dag for dag!

Nå er det en hel uke siden sist blogging.. av den grunn at jeg hverken har sett tastaturet eller ordene på skjermen inntil i går! :) I morgen er det en uke siden operasjonen og helingen av øynene går meget bra! Svei noe grusomt rett etter operasjonen og dagen etterpå.. så ut som jeg var besatt av ett eller annet.. så rød på øynene var jeg! Usjh.. Men på dag to var det slutt på svien i øynene og på tide med litt dobbeltsyn og halos rundt alle lys! Morsomt.. Gått rundt med caps/hatt og solbriller konstant.. nesten følt meg som en kjendis! HAHA! 

I går klarte jeg ENDELIG å lese på nææært hold! Da snakker vi 5-10cm.. ehm.. arti å lese Facebook oppdateringer når det tar en time å lese en setning.. Idag gikk det litt raskere! ;) I går var også første dagen ute av huset på 4 dager!! Hold på å gå på veggen.. bokstavelig talt! Mer vondt i både albuer og knær enn øynene akkurat nå.. Jatta jatta.. Så igår ble det 20 min. morgencardio!!! OG 45 min. kveldscardio!! Kroppen danset av glede bortover veien! ;)  

Og idag ble det 45 min. morgecardio! ..og kun det pga. at leggene mine ikke helt skjønner hva som skjer.. at jeg har begynt å bruke de igjen! :P Aua.. men skal ikke klage! :D Imorgen skal bandasjelinsene av! Har hatt de på siden operasjonen.. og irritert meg over de like lenge.. tørre og klør! Så gleder meg!! 

Har forresten hatt verdens beste personlige kokk helgen etter operasjonen! Mamsen har disket opp med både kylling, laks, torsk og myye mer ren, god mat! Just presis som jeg liker det!! Kokka tok så ferie på mandag.. så da ble det kokkelering i halvblinde.. og MYE vasking av klær.. ehehe.. Så gjort det enkelt.. kokt egg.. og putta havregrøt i mikron.. ikke noe serlig å skryte av.. eller å ta bilder av! ;) På spasertur i finnmarka.. et av de siste bildene av meg som brilleslange!!! B)Og NEI! Jeg har ikke skaffet meg slike.. Men måtte bare prøve de like før operasjonen! ..for å prøve bli kvitt nervene! Syntes de var UTROLIG vanskelig å få på.. og merkelige å gå med.. så for meg at jeg raskt kunne få gnagsår mellom tærne..Lunsj og middagen det har gått i de siste dagene! :) Mamsen var så snill å steke maaasse kylling ferdig til meg før ferien!! <3 Tusen takk!! Eggene er selvkokt! Suuuperstolt ja!! Og Sudoku.. brukte kansje 2 timer på det.. lett variant var det også gitt.. satt med nesa klistra inntil avisa da! :POg TADA: Min nye craving: Søøøte sukkererter!! ;) Passer godt som sommersnacks!

Nå er det natta for trøtte øyne! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits