Pauseknappen

Storkoser meg her oppe i nord! Det er virkelig hit man burde dra om man føler man har en stressende hverdag.. Her føles det som om tiden går saktere enn ellers, eller nesten står stille.. Har vært å gått på gamle stier fra barndommen og mimret, besøkt mine kjære besteforeldre som det er så alt for lenge siden jeg har sett, drukket mye proteinkaffe og skravlet til langt på natt.. Ettersom sola kun kommer frem på natta her er det lett å bli døgnforvirret! Hehe.. 

Trening har det blitt lite med må jeg innrømme.. Men hva gjør vel det når man 80% av tiden ellers står på så det holder! Da kan man ta seg en velfortjent friuke og la kroppen og hode få full restutisjon. Uten det går man fort på veggen..  Strikken ble brukt i ca 15 min. en kveld. Enkle øvelser som bicepscurl, sidehev, tricepspress bak hode og sittende roing ble utført med myoreps. Holdt i massevis! 

Nå skal jeg nyte den siste dagen her i nord før jeg flyr hjemover i morgen tidlig.. Og forbereder meg mentalt til operasjonen på torsdag!! Uæh..  

1492976-1-1343031951856.jpg

Ha en flott uke folkens!! Og husk.. litt trening er bedre enn ingen trening! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits