Miniferie og nettshopping

Da er jeg straks klar for avreise nordover! Skal bare, bare først.. trene, pakke ned litt treningsklær (kan ikke ha treningsfri ferie nei!), lage matpakke og ordne feriespilleliste! Blir mobilblogging frem til tirsdag om kreative treningsmuligheter på ferie og andre spennende ting! :) Har pakket ned treningsstrikken min som jeg tenkte jeg skulle prøve ut og komme med tips om. 

Jeg glemte alle mine iHerbprodukter og proteinpulveret mitt i Bodø når jeg dro hjem for en uke siden..  Men siden iHerb er så utrolig raske med levering (bruker DHL) var det null problem! Allerede bestilt to pakker med mye forskjellig og en pakke fra gymgrossisten med favorittproteinpulveret! Good to go! :) Og husk: Om du vil ha 5% rabatt på din første bestilling på iHerb, kan du bruke koden min: ZOS 307.


 

Ha en flott helg alle sammen!! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits