Lunsjtips

Mange har sikkert hørt at frokosten er dagens viktigste måltid.. For noen er det kansje det, for andre ikke: Vi er alle forskjellige med forskjellige behov! For min egen del har jeg ikke spist frokost siden.. tja, kan ikke huske sist! Starter alltid med lunsjen i 12-13 tiden. Passer meg utmerket ettersom jeg sjeldent blir sulten før i den tiden.

Og HVORFOR spise når man ikke er sulten!? :)

Ettersom jeg er hjemme på sommerferie har jeg mye tid til å eksperimentere på kjøkkenet. Idag ble det innbakt torsk! :) Som falt godt i smak hos ho mor i huset! Hun måtte tilogmed skrive ned oppskriften min! Hehe.. Brukte samme oppskriften som jeg bruker på hamburgerbrødene mine til deigen. Forstekte fisken i 10 min. før jeg dekte de med deigen og stekte i 10 min. til. Herlig frokost som minnet litt om disse sandwich-isene.. Men ikke i smaken da! ;) Sandwich-torsk! Saftige og gode! Tilbehøret ble obligatorisk grøntfor.  

Tidligere lunsjer denne uka har vært av den litt enklere typen. Kyllingburger, laksefilet og omelett. Fargerike lunsjer som holder en sulten mage mett LENGE!!Noen som har skjønt at jeg er glad i asparges eller!? ;) 

Ha en underbar onsdag! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits