Weighted sprints

Var full av energi i går kveld etter oppkarbingen på lørdagen!! Så da ble det bakkeintervaller med vekt rundt anklene. Ble 8 sprint i oppoverbakke og rolig jogg/gåing tilbake til start. Ble 30 min totalt med oppvarming og nedtrapping. Herlig liten søndagsøkt. 



Store mengder melkesyre i lår og legg etter en digg liten økt!! :) Feel the burn!! Siden det er sommerferie, jeg er hjemme, dårlig vær = Mye tid til å lage gode retter! Et par timer før bakkeintervallene ble det derfor burger igjen: Røkelaksburger med dampkokt og chillikrydret tilbehør. JUM!


Idag har det blitt helkroppsprogram, noe jeg virkelig har fått sansen for! Jeg er nå inne i siste uka av Fat Attack, så snart er det på tide med "Etter"-bildene! ;)

G'night!

 

3 kommentarer

Susann

17.07.2012 kl.07:34

Hei. Hvilken hamburger brød bruker du ?

Margrethe Myhre

17.07.2012 kl.12:20

Susann: Heisann! Jeg lager bestandig brødet selv! :) Denne gangen har jeg brukt 1 ss mørkt mandelmel, 1 egg, litt kruskakli og fiberhusk og sesamfrø som pynt. Stekte de i ovnen på 180 grader i 15 min! :) Veeeldig enkle å lage!

christinestrening

18.07.2012 kl.12:38

MED vekter? Puh...

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits