Home, sweet(potato) home!

Etter 20 laaaange timer på sneileruta kom jeg endelig hjem til mitt barndomshjem Finnsnes! :) Bitteliten og koselig by hvor jeg tilbrakte mange gode år på skolebenken og timesvis på snowboard og på scenen i forskjellige teaterstykker.. *sukk* Det var tider det! :) 

Sovnet seint på båten ettersom det var troll som danset i etasjen over meg! Ja du leste riktig.. TROLL!! :-O Servitørene hadde kledd seg ut når vi seilte forbi Trollfjorden.. hehe.. så sa de til de tyske turistene at om de så troll.. så hadde de drukket litt for mye! ;) HAHA!!Ikke noe dyre båtkaker på meg nei! Sunn og god nistemat er obligatorisk på langturer. Hadde med meg masse grønnsaker og 300g ferdigstekt biff++. Ble lett cardio på båten på deres imponerende velutrustede treningssenter! Masse frivekter, kondisjonsapparater og styrkeapparater!!  

Når jeg kom hjem i formiddag ble det trening og karbing! Det vanlige stod på menyen: riskaker, søtpoteter, bananer og havregrøt. Er så heldig å ha mitt eget treningssenter i hele sommer som jeg kan boltre meg i! ..og ta masse bilder i! ;) Ikke mye til frivekter her, men bare man tenker kreativt får man til det man vil! Idag ble det helkroppsprogram:

Squat push press (med manualer!!)

Hip thrust (en fot i gangen)

Nedtrekk bredt

Roing i kabel

Sidehev 

Pushups med bein på benk

Dips på benk 

Bicepscurl i kabel

Til sist ble det mage. To øvelser: Kneetucks og rollout som har blitt mine to favoritter i det siste! Gjennomførte 3 sett med 12 repetisjoner på alle øvelsene. Heavy!! Digger rollout! Kjennes ut som magen skal ryke.. haha! Blir det noen resultater av denna treninga og gode maten!? ;)  Min egen lekestue heeele sommeren!! JIPPI!!! Etter ca. en time var det hjem for mer karbs! Søtpoteter, bananer og jordbær.. og litt kylling og grønnsaker.Og som om denne retten ikke var mettende nok.. så slo jeg like gjerne til med 1/2 liter jorbær/banansmoothie til dessert! *burp* Det var lørdagen sin det!

Ha en herlig helg alle sammen!!  <3

2 kommentarer

ApanPapan

15.07.2012 kl.22:39

Snyggt!! Uppenbart att slitet ger resultater<3

Margrethe Myhre

16.07.2012 kl.11:27

ApanPapan: <3

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits