Burgermania og en liten grønn nyhet

Hvem sa man ikke kunne spise burger på diett?? I dag fikk jeg virkelig burgerånden over meg og slo til med to STORE burgere!! Til frokost ble det fiskeburger med torsk, squash, paprika og asparges.

Brødet er laget av 1 egg, 1 ss kokosmel, 1 ts fiberhusk, valgfritt krydder alt ettersom om du liker søtt eller salt og litt bakepulver. Vispet alt sammen til en seig røre, fordelte i to klatter på bakepapiret og stekte i 15 min på 180 grader. Pyntet med litt sesamfrø.. 

Til lunsj før trening ble det favoritten: Kyllingburger med ketsjup!! ..og samme tilbehør som ved frokost. Treningen idag ble lett tabata trening, cardio på elipse og myoreps på magen. Lenge siden jeg har kjent en så intens melkesyre i magen!! Føltes som om musklene skulle ryke!! DIGG!!

Torskeburgeren til frokost.. 


..og kyllingburger til lunsj!Til sist.. på dagens handletur kom jeg over disse: Brokkolini eller aspargesbrokkoli. Aldri sett slike før! Spennende.. de skal vist være søtere enn vanlig brokkoli og inneholde mer antioksidanter.. verdt å prøve! 

I morgen seiler jeg hjemover med hurtigruta.. eller sneileruta! 20 timer tar det visst..

Ship o' hoi!!

2 kommentarer

christinestrening

14.07.2012 kl.13:02

NAM :-) Hvordan var brokkoliene? De har jeg ikke sett før!

Margrethe Myhre

14.07.2012 kl.14:22

christinestrening: Litt mildere/søtere enn vanlig brokkoli kansje.. :)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits