Overgangsalder??

De siste ukene har jeg opplevd å svette så UTROLIG mye.. Men ikke når jeg trener, ikke rett etterpå heller.. men når jeg skal sove!! Kjempeirriterende! Jeg har aldri vært en person som svetter mye, selv ikke etter lange og tunge styrkeøkter. I det siste har jeg kjent bølger av varme i kroppen som kommer og går.. Vært så varm et par ganger at jeg måtte stå opp midt på natta, ta meg et stort glass vann med isbiter og stå ute på verandaen i nesten bare trusa til jeg ble nedkjølt nok.. Og varmen her i nord er ikke akkorat noe å skryte av heller! 

Så hva kan det komme av? ..har ikke forandret på treningen.. men på kostholdet.. spiser oftere og mer proteiner.. hmm? Kan det være "Metabolism on overdrive"?? :D Hope so.. ellers vet jeg ikke hva jeg skal tro.. ehe..Mine hjemmelagde fiskekaker. Av 250g sei, en ss mandelmel og 1 egg, stekt uten fett! Pass bare godt på så de ikke brenner seg..Og selvfølgelig apsarges som tilbehør. Herlig frokost, ble VELDIG god og mett!!Etter trening: Chickensoup! Stekte kyllingbitene lett før de ble kokt sammen med asparges, paprika og squash. Og etterpå: SVETT!!!

Håper du også har hatt en svett  tirsdag!!

 

4 kommentarer

Hanne:)

10.07.2012 kl.23:40

Så flink du er da-lager dine egne fiskekaker! Motivert her altså! Har du oppskrift? Dette må jeg bare lage altså!:)

Er på FF selv men ferdig. Kjører mitt eget opplegg nå:)

Hanne:)

10.07.2012 kl.23:42

Beklager-så jo oppskriften din:) Jisses-trøtt her. To much træning;))))

Margrethe Myhre

11.07.2012 kl.00:22

Hanne: Tusen takk! :) Ja da kan du bestemme selv hva de skal inneholde! ;) Hvilket opplegg kjører du nå da?

christinestrening

12.07.2012 kl.11:30

Mmmm, de fiskekakene skal jeg teste.

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits