Søvnløs slappfisk av lavkarbo

Uka som gikk var tung ettersom jeg trives best med mye karbohydrater i kosten! ..og ettersom det var minimalt med karbohydrater fra mandag til fredag har det blitt dårlig med både søvn og energi.. Har vært trøtt midt på dagen og lys våken på kveldene.. Sovnet mellom 3 og 5 hver natt.. Har ikke hatt energien eller gnisten som jeg vanligvis har på trening.. Slapp og apatisk rett og slett.. Men på fredagsettermiddagen etter treninga.. Da var det endelig på tide med oppkarbing!! 

Starta med bananer og havregrøt på fredagskvelden og fortsatte HELE dagen idag med mer havregrøt (styrketrening innimellom her en plass), riskaker, søtpoteter, risboller, bananmuffins, bananmilkshake og barer! Fyller opp glykogenlagrene med god samvittighet!! For uka som kommer.. you guessed it!! Lavkarbo.. :P Så prøvde virkelig å spise meg lei på bananer og riskaker! ;) (Stappmett i skrivende øyeblikk og har verken lyst på, eller flere bananer igjen!) Etter dagens etegilde ble det fisketur i finværet! 

Noen bilder fra oppkarbingen og diverse fra i går og idag:


Ettertreningsmåltidet på fredag; havregrøt med banan. Plain and simple..


Etter dagens treningsøkt; SLITEN.NO! Og klar for mer KARBO!!


Riskaker med banan og jordbærproteinrøre! Bakt søtpotet x 2!! Med dampkokte cravings-grønnsaker attåt..Risboller av puffet ris og proteinpulver blandet med litt vann og fiberhusk. Satt de i frysern før jeg dro og trente.. supergode og enkle!!  
Bananmuffins av eggehviter, en most banan, rismel, litt kardemomme og litt bakepulver! Igjen.. supergode og enkle!! Mer bananer i lange baner: Bananmilkshake: En scoop jordbærprotein, en banan og vann! Sykt god og METTENDE!! Dette ble den siste bananen på en uke for å si det sånn! Og til dessert..Haha.. Proteinbarer som jeg har gått og siklet på hele uka!! Mums mums..Du vet du har fått en stor fangst når fisken er like stor som kroken! ;)

Ha en strålende helg folkens!!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits