Relaxing og baking!

I går var det bare cardio på programmet! :) Gikk meg en lang kveldstur i raskt tempo og nøt solstrålene fra midnattsola! Etter litt jobbing på formiddagen snek jeg inn en bitteliten geriljacardio på 5 min! ;) Deilig å kjenne at hjertepumpa går! Ettersom jeg har ferie har jeg mye tid til å kokkelere på kjøkkenet.. i går ble det mandelcookies! :D Brukte 1 egg, mandelmel, hakkende mandler, fiberhusk og litt stevia! Pisket eggehviten og tilsatte plommen og alt det tørre. Stekte de på 180 grader i ca. 20 min. Deilige var de! :DJummi!! :D Ble 12 cookies med ca 50 kcal i hver! Og null karbo! ;)

Ettersom det er skikkelig sommervært ute og VARMT, så måtte jeg avkjøle meg litt med både iskaffe og smoothie.. Lagde en bringebærsmoothie med jorbærprotein.
Avkjølende i sommervarmen! :) Idag er det en ny høyrepøkt på hele kroppen som venter på meg! Er heeelt EXTREMT støl i baksiden av låra og i korsryggen etter 100kg i glutebridge på mandag.. HERLIG!! ;) 

Hva skal du trene idag? :D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits