SOMMERFERIE!!!

Endelig er det offisielt sommerferie! :D Leverte nettopp den siste eksamenen og skuldrene er senket! Blir å jobbe litt i to uker før jeg tar sekken på ryggen og vender nesa hjem. Satt igjen med en rar og litt uvant følelse etter jobb idag.. eksamenslesinga og stressinga er over.. jeg har ingenting jeg MÅ gjøre.. Hva skal jeg ta meg til?! ;) Luksusproblemer sier jeg bare! Haha.. Har du noen forslag på noe gøy jeg kan finne på i sommer? ;) Blir mye trening selvfølgelig.. Men en rastløs person som meg kjeder seg fort og må alltid ha noe å sysle med! Må lære meg å slappe av.. 

Her er iallefall noen bilder av helgens gode og noe spesielle måltider..Så utrolig kjedelig, men utrolig godt! Panert torsk med mandelmel! :D Sunne fiskepinner med andre ord!! Mandelmelet ga fisken en nydelig ettersmak som jeg kjente kan være meget avhengighetsskapende.. Hadde lyst på noe søtt til dessert.. hadde ikke mye i kjøleskapet på søndagen, men fikk allikevel skrapt sammen noen ingredienser og tryllet frem.....En BÅTIS!! ;) Haha.. smakte søtt og godt, men var som å spise luft..Og til kvelds.. A BIG BOWL OF NOTHING! :P Mirakelfettucini og brokkoli.. ehm..  Ble mett iallefall..Men gumminudlene kunne virkelig ikke måle seg med dagens frokost!!! ;) Mitt favorittmåltid nr 1!! Egg, laks og friske farger! Et skikkelig gla'måltid!! :D

Nå er det på tide med dagens treningsøkt.. En skikkelig høyrepøkt på hele kroppen.. grugleder meg! ;) Dette er også dagen hvor det er mest folk på treningssenteret så det kan bli kamp om plassene.. men jeg har spisse albuer! ;)

"Hvis du vil ha noe nytt, må du gjøre noe nytt!" 

..så enklet er det! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits