Tilbake i Bodø etter en flott uke som ledsager!

Slokna raskt i går etter en lang dag med mye aktivitet.. men gøy var det! :) Idag var vi på padletur i sommerværet og grillet! Etterpå hadde vi en fin avslutning og så på over 600 bilder som hadde blitt tatt i løpet av uka! :D Så ble det mange gode klemmer og noen tårer før alle dro hver sin vei.. 

Et lite bildedryss fra uka som har vært.. Blir nok bare bilder av meg ettersom det ikke er lov å legge ut bilder av deltakerne! :)  På fisketur med Faxen rett utenfor Bodø! Håvet inn så mye fisk at kapteinen måtte si at nok var nok! ;) Så kokte besetningen fisken slik at vi alle fikk fersk fisk til lunsj! Jummi! Turning.. en smule svimmel her ja! ;) Etter alt for mange ruller på rad.. Ridning! :D Kjempearti og så fine hester.Var så heldig å få prøve klatring igjen! :) En liten repetisjon av det jeg lærte i Lofoten..On my way to the top! ;) Say no more! Hehe..

Dett var dett! :) Veldig fin og lærerik uke! Anbefaler alle som ønsker å hjelpe barn og unge med funksjonshemninger å melde seg som ledsagere om du vil gi de et løft i hverdagen! Og hjelpe de til å se mulighetene og ikke bare begrensningene!! :D

Etter jeg var kommet hjem idag ble det trening: 4x4 intervall og tabata-intervaller! :D Søkksliten etterpå.. Feel the burn sier jeg bare! ;) Nå: SØVN!!! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits