Lange fine dager..

Her på Helsesportsenteret går det i ett om dagene! Opp kl 7:30 og på "jobb" fra 8:00 til rundt ni på kvelden.. Veldig spennende og lærerikt da! :D Stortrives her som ledsager! I går ble det laaang skogstur til et fint vann hvor vi prøvde fluefiske og skyting på blink. Og på kvelden ble det eventyrstund ute i det fri rundt et bål.. kjempekosli! Idag har vi turnet og vært å ridd! :D Har klart å lure inn noen treningsøkter også i det hektiske programmet.. handler bare om å prioritere!! ;)Det fine, nye treningsrommet på senteret som jeg har sneket meg til noen ganger i løpet av uka for å få gjort øktene på FF! Ikke mye frivekter da, men kreativ som man er finner man løsninger på det meste! ;) Den stanga der er blitt godt brukt.. Idag starta jeg med tabata, så helkroppsøkt og avslutta med kortintervaller! Digg!!Søte hesten som vi fikk ri på.. og som prøvde å spise mobilen min rett etter dette bilde! Hihi..Etter ridning var det på tide med fellesmiddag: Laks og grønnsakter! :D Meget flinke kokker på senteret som lager utrolig god mat! ..som å bo på hotell i en uke! ;)

Imorgen er det nest siste dagen.. da blir det blant annet svømming, klatring, biljard, innebandy og frisbeegolf! MYE med andre ord! ;) 

Ha en finfin kveld allihoppa!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits