1 måned igjen...

Den 26.juli tar jeg øya.. rettere sagt opererer øya! :) Grugleder meg noe helt ekstremt for dagen og ukene etterpå! Skal ta en cTen-operasjon hvor de fjerner hornhinna, korrigerer og lar den gro av seg selv.. i motsetning til Lasik-operasjonen hvor de legger på plass hornhinna etter korrigeringen.. Så er meget spent ja! ;) Dermed har jeg satt av mye tid etter operasjonen til å bare ta det rolig.. får ikke trene tungt i en HEL uke etterpå da.. Men men.. kroppen har vel bare godt av en hvileuke etter et hardt program i 5 uker! ;) 

Gleder meg veldig til å kunne se folk jeg kjenner på lang avstand og ikke når de står 2 meter unna meg.. Eller ikke i det hele tatt! Så om du kjenner meg og jeg har oversett deg: Jeg er hverken arrogant eller nesevis, jeg har bare veeeeldig dårlig syn!! ;) Gleder meg til å kunne stå opp om morgenen å ikke lete etter briller eller rote med linsene.. Jeg gleder meg til å slippe kommentarer som: "Hvorfor er du så sint??" Jeg er ikke sint, jeg må bare MYSE noe sinnsykt for å klare å se hva som står på prislappen! ;) Huff.. har mange slike historier.. 

Er det noen der ute som har tatt en c-Ten operasjon og har lyst til å fortelle meg om det? :D Send meg gjerne en mail! margrethe.myhre@friskhuset.noMidnattsola i Bodø på St.Hansafte.. vakkert! Må nok gå med solbriller leeeenge etter operasjonen.. øynene blir visst veldig sensitive for sollys.. Så må nok gå med solbriller til alle døgnets tider denne sommeren! ;)

Ha en tipp topp tirsdag!!  

2 kommentarer

Annika og Sarah

26.06.2012 kl.18:37

masse lykke til :)

Margrethe Myhre

26.06.2012 kl.18:39

Annika og Sarah: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits