FettforbrenningsBOOST!

Startet dagen med en 40 minutters powerwalk! :) Jeg synes dette er en super måte å starte dagen på som gjør at aktivitetsnivået holder seg høyt resten av dagen også! En til to kopper kaffe, så ut og traske i raskt tempo.. ikke noe spasertur nei! Det heter POWERwalk for en grunn! ;) Om du tar powerwalken på morgenen eller kvelden har ikke så mye å si.. det som virkelig har noe å si er OM du gjør det!!! Jeg har selv prøvd å kjøre powerwalk på kvelden.. men det endte bare med at jeg ikke gjorde det i det hele tatt! Derfor tar jeg det heller på morgenkvisten! :)Trøtt morgenapekatt på moloen! ;)

Etter pakking for ukesturen imorgen ble det BAKKEINTERVALLER!!! :D Herregud så deilig å kjenne at kroppen virkelig jobber! Blodsmak i munnen og melkesyre i låra!! ;) DEILIG!!

 

Brukte totalt 20 minutter på 10 bakkeintervaller! Jogget eller gikk rolig i mellom intervallene og brukte skikkelig sinnamusikk for å få fart opp bakken! ;) Anbefaler å ha noen slike økter i uka om du virkelig ønsker en fettforbrenningsboost! :D 

I neste uke er jeg som nevnt i Lofoten med klassen på vår siste friluftstur! Da blir det mobilblogging for alle penga! ;)

Ha en sporty uke alle sammen!! :D 

2 kommentarer

Music Queen

10.06.2012 kl.17:55

Sykt fin blogg! stå på. Ha en fin dag(det som er igjen av den)

Ta gjerne en tur innom min blogg.

Margrethe Myhre

10.06.2012 kl.18:00

Music Queen: Tusen takk! :) Fin og original blogg du har! Blir å besøke den for gode musikktips! ;)

Skriv en ny kommentar

Margrethe Myhre

Margrethe Myhre

28, Lenvik

Treningsglad jente fra Nord-Norge. Fikk livet snudd på hode 19.2.2013, da jeg fikk diagnosen beinkreft i høyre skulderblad. Etter lang og tung behandling, vant jeg kampen den 3.10.2013, med et skulderblad mindre. Nå starter veien tilbake til hverdagen!

Kategorier

Arkiv

hits